Life

Ela și Petrică Nemeș, adevărul despre participarea lor la Mireasa: „Trăiam într-o bulă”

Ela și Petrică Nemeș, câștigătorii sezonului trecut Mireasa, au spus adevărul despre participarea lor în show-ul de la Antenă. Cum era, de fapt, conviețuirea în casă?
08.02.2022 | 12:35
Ela si Petrica Nemes adevarul despre participarea lor la Mireasa Traiam intro bula
Ela și Petrică, foști câștigători ai show-ului Mireasa. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Ela și Petrică Nemeș de la Mireasa au spus adevărul despre cum au trăit participarea în reality-show-ul matrimonial de la Antena 1.

Cei doi câștigători, care și-au unit destinele în fața unei țări întregi, au declarat pe vlogul lor că viața lor s-a schimbat destul de mult în urma proiectului din care au făcut parte.

ADVERTISEMENT

Din casă, lucrurile se vedeau diferit și tocmai din acest motiv ajungeau des la certuri. Odată ce au ieșit de la Mireasa, au început să se cunoască și mai bine. Până la această oră, pentru ei curge lapte și miere și speră ca mariajul să reziste până la adânci bătrâneți.

Ela și Petrică Nemeș, adevărul despre participarea la Mireasa

„Stând acolo închiși, trăiam într-o bulă. Nu mai țineam cont de ce se întâmplă afară. Nu mai știam că familia este acasă. Ne supăram și ne enervam mult mai repede.

ADVERTISEMENT

Trăiam acolo într-o zi cât într-o lună. Se desfășura totul foarte rapid. Era și o luptă psihică. Nu a fost atât de ușor pe cât a părut. Emisiunea ne-a învățat să fim puternici în viață”, a spus Ela Nemeș pe Youtube.

Porumbeii nu s-au căsătorit încă religios, dar au în plan să facă și cununia în fața lui Dumnezeu anul acesta.

ADVERTISEMENT

„Sperăm să ne lase și ăștia cu restricțiile. Noi tot ne informăm, să vedem ce și cum”, a spus Petrică.

Ela și Petrică au fost întrebați și ce înseamnă iubirea din perspectiva lor. Bruneta a spus că ea îl iubește pe Petrică pentru ceea ce este și îi acceptă toate defectele. A zis că l-a văzut deja în toate ipostazele posibile și că își dorește să fie și mai mult cu el, după fiecare experiență prin care trece.

ADVERTISEMENT

Vor să facă minimum doi copii

De altfel, Ela a făcut un sacrificiu destul de mare de dragul căsniciei cu Petrică. Vedeta Antenei 1 s-a mutat la Maramureș, renunțând la viața ei din sudul țării.

Cei doi locuiesc în Baia Mare, de unde postează destul de des fotografii și filmulețe în mediul online, în special pe Instagram.

Pe lângă cununia religioasă, Ela și Petrică au în plan să-și mărească familia. Cei doi au fost întrebați de un internaut dacă au de gând să aibă copii. Răspunsul lor a venit imediat: își doresc cel puțin doi, trei.

 

ADVERTISEMENT
Tags: