Life

Ele sunt zodiile care se îmbogățesc până de Revelion. Împăcări, evenimente memorabile, dar și bani din plin pentru acești nativi

Nativii unor zodii reușesc să dea lovitura până de Revelion. Vor avea parte de bani grei, iar unii vor reuși să repare relațiile stricate sau să aibă parte de întâlniri de neuitat.
28.12.2023 | 21:50
Ele sunt zodiile care se imbogatesc pana de Revelion Impacari evenimente memorabile dar si bani din plin pentru acesti nativi
Ce zodii au noroc până de Revelion / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Sunt zodii care vor simți că totul le merge din plin până de Revelion. Altele vor avea parte de momente cât se poate de plăcute, de întâlniri de neuitat și chiar vor reuși să se împace cu prieteni sau partenerii de viață.

Ce zodii se îmbogățesc până de Revelion

FANATIK vă aduce horoscopul pentru unele zodii, până de Revelion. Iar veștile sunt cât se poate de bune pentru o parte dintre nativii horoscopului, iar momentele plăcute nu vor lipsi din viața lor, cel puțin până vom intra în Noul An.

ADVERTISEMENT

Iar veștile sunt cât se poate de bune pentru nativii zodiei Taur. Cei născuți sub acest semn vor avea ocazia, mai mult ca niciodată, să facă bani serioși. Tot ce trebuie să facă este să riște puțin, să investească cu cap, iar banii li se vor arăta chiar înainte de Revelion.

Și, pare-se, nu vorbim de sume mici. Vorbim de bani care vor reuși să îi facă să fie mai relaxați ca niciodată. Iar asta se va traduce, așa cum e de așteptat, și în liniște în plan personal. Vor fi suficient de relaxați să se ocupe și de relația de cuplu, dar și de amicii din preajma lor, oameni pe care îi vor surprinde cu diverse mici atenții. Doar sunt în bani, nu?

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de bani, și cei din Scorpion vor avea cu ce să se laude. Cum-necum, la ceas de seară, nativii acestei zodii vor reuși, până de Revelion, să se trezească cu o sumă mari ”în brațe”. O sumă care le va prinde bine, mai ales că au planuri serioase cu privire la investițiile pentru anul viitor.

Atenție însă. Cei care au noroc la bani trebuie să fie foarte grijulii când vine vorba de relații. Nu de altceva, dar în exuberanța lor pot să provoace adevărate invidii. Iar asta ar strica momentul în care intră în Noul An, așa că, mai bine, mai discreți decât prea… expansivi.

ADVERTISEMENT

Împăcare surprinzătoare până de Revelion

Când vine vorba de întâlniri memorabile, cei din zodia Vărsător sunt ”campionii”. O surpriză de proporții în va aștepta până în noaptea dintre ani. Pentru că, până de Revelion, nativii acestei zodii vor avea bucuria să se vadă cu cineva cu care nu se așteptau.

Iar întâlnirea de care au parte va fi una ”cu cântec”. Una memorabilă din toate punctele de vedere. O întâlnire care le va oferi bucuria de a intra în noul an așa cum și-au dorit: cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT

Dacă până acum, în plan personal, nu au dus-o grozav, cei născuți sub semnul Gemenilor vor avea parte de ceea ce și-au dorit cu ardoare în ultima vreme. Mai exact, nativii acestei zodii se vor împăca, până de Revelion, cu amici cu care credeau că au tăiat orice punte de legătură.

Gemenii care au avut probleme în relația de cuplu primesc și ei o veste bună. Nimic nu e definitiv, cu atât mai mult o despărțire. Împăcarea cu partenerul de cuplu este mai aproape ca niciodată pentru nativii acestei zodii, iar asta până de Revelion. Normal, nu ar strica să fie ei cei care fac primul pas. Așa vor putea fi siguri că vor avea succesul pe care și-l doresc.

ADVERTISEMENT