Life

Elena Băsescu a încins litoralul! Fiica fostului președinte al României a făcut victime la Marea Neagră

07.08.2020 | 11:38
Elena Basescu a incins litoralul Fiica fostului presedinte al Romaniei a facut victime la Marea Neagra
ADVERTISEMENT

Elena Băsescu a atras toate privirile zilele trecute când a ajuns pe litoralul românesc împreună cu cei trei copii. Ajunsă la 40 de ani, fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, arată impecabil și are un trup tras prin inel, în ciuda celor 3 sarcini.

Frumoasa brunetă se menține în formă și arată ca bine ca niciodată, putând fii confundată foarte ușoar cu o tânără de 20 de ani. EBA, așa cum este cunoscută în lumea mondenă, a întors toate privirile și a încins litoralul cu apariția sa de nota 10.

ADVERTISEMENT

Vedeta este o prezență constantă pe rețelele de socializare unde postează imagini din vacanță sau împreună cu cei mici. Așa s-a petrecut și recent când Elena Băsescu a fost asaltată cu numeroase mesaje și aprecieri din partea fanilor.

Elena Băsescu face ravagii pe litoralul românesc. Cum și-a făcut apariția

„Arăți ca un manechin!”, „Când femeile nu sunt doar frumoase, ci și inteligente”, Mămică frumoasă, copii frumoși”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de frumoasa vedetă în mediul online.

ADVERTISEMENT

Bruneta arată mai bine ca oricând și nu ezită să-și etaleze trupul în costum de baie sau în ținute care îi pun în valoare formele.

Elena Băsescu se poate mândri cu o siluetă de fotomodel pentru care merge la sală de fitness și probabil, ține diete.

ADVERTISEMENT

Vedeta a reușit să dea jos de fiecare dată kilogramele în plus acumulate în sarcină și nu au fost puține. Fiica fostului șef de stat a lua aproximativ 30 de kilograme în timpul sarcinilor, dar a reușit să le dea jos extrem de rapid.

În prezent, EBA cântărește puțin peste 50 de kilograme și își permite să mănânce aproape orice îi poftește inima pentru că nu se îngrașă. Nu de puține ori a fost observată înfulecând de zori pizza sau fast food.

ADVERTISEMENT

Bruneta arată ca trasă prin inel și asta se poate vedea cu ochiul liber prin intermediul imaginilor de pe rețelele de socializare.

Elena Băsescu și cei 3 copii
Elena Băsescu și cei 3 copii, la mare. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT
Tags: