Life

Elena Chiriac, anunț șocant! De ce lipsește de la Survivor All Stars: ”Experimentez”

Elena Chiriac face un anunț neașteptat și explică de ce lipsește din noul sezon Survivor, ediția All Stars! Vedeta se retrage din showbiz.
16.01.2024 | 13:00
Elena Chiriac anunt socant De ce lipseste de la Survivor All Stars Experimentez
Elena Chiriac, fostă concurentă la Survivor România. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Elena Chiriac a fost una din cele mai prolifice concurente de la Survivor România, însă în ediția greilor vedeta nu a mai vrut să participe. Frumoasa brunetă a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, motivul pentru care a refuzat propunerea primită de la PRO TV.

Elena Chiriac, anunț-șoc! De ce lipsește de la Survivor All Stars

Elena Chiriac ne-a zis că probabil va urmări acest sezon pentru oamenii dragi ei, în special pentru prietenul ei special, Alex Delea, câștigătorul ediției în care luptătoarea de taekwondo a fost finalistă.

ADVERTISEMENT

Elena se focusează pe terminarea facultății, vedeta fiind ”stabilită” de ceva vreme în Londra, unde a luat calea actoriei. Bruneta a jucat, de altfel, și într-un film de mare succes, românesc, „Haita de acțiune”, unde a fost rivala Antoniei.

În exclusivitate pentru FANATIK, Elena Chiriac a făcut un anunț cu totul neașteptat. Fosta finalistă de la Survivor All Stars ne-a mărturisit că nu mai vrea să audă o vreme de showbiz, căci educația este pe primul loc în acest moment pentru ea.

ADVERTISEMENT

Bruneta a refuzat oferta PRO TV și spune că vrea să se retragă din showbiz: „Încerc să experimentez alte lucruri”

„Am alte priorități acum, pur și simplu, în viața mea. Sunt în ultimul an de facultate, vreau să fac un master și nu mai doresc o astfel de experiență încă o dată, să fiu sinceră. 

Am fost și eu, ca mulți alții, sunată și mi s-a propus să merg. E destul de evident. Am avut o discuție foarte civilizată în care mi-am exprimat punctul de vedere, care nu are prea mare legătură cu Survivor și perspectiva asupra vieții mele. 

ADVERTISEMENT

Totul e pe plan educațional anul ăsta și în anii viitori despre mine. Am ieșit un pic din sfera asta a televiziunii. Nu îmi mai doresc să fac parte pentru o perioadă din showbiz, pentru că încerc să experimentez alte lucruri. Vreau să mă concentrez mai mult pe mine, pe persoana mea, din punct de vedere educațional și, mai târziu, profesional”, a dezvăluit Elena Chiriac, pentru FANATIK.

Ce spune Elena despre concurenții de la All Stars: „Nu se vor înțelege”

Întrebată dacă va fi o telespectatoare fidelă a sezonului Survivor All Stars, Elena ne-a zis că probabil va urmări cât va putea concursul, în special pentru a vedea cum se descurcă Alex Delea. Vedeta ne-a mai zis că un alt factor care a determinat-o să refuze participarea la Survivor All Stars este nevoia de liniște și pace în viața ei, ori se știe că în jungla din Dominicană spiritel se-ncing de la o bucată de nucă de cocos!

ADVERTISEMENT

„Probabil că o să urmăresc emisiunea pentru oamenii pe care-i cunosc și care-mi sunt dragi, printre care bineînțeles că e vorba despre Alex. Sunt sigură că va fi un sezon foarte interesant. E încă un motiv pentru care nu mi-am dorit să fac parte din el. Viața mea e un pic mai mult despre echilibru, pace, liniște.

E un casting foarte dinamic. Sunt multe personalități puternice care, cel mai probabil, nu se vor înțelege între ele. Ideea e că eu când am fost în sezonul meu am stat jumătate de an acolo. Mi-a luat încă jumătate să-mi revin.

Mi-am dedicat un an din viață acestui Survivor, lucru pe care nu mi-am dorit să îl mai fac o dată. Mama este fană, în schimb, deci probabil o să aud ce se întâmplă prin casă (n. red.: râde)”, ne-a mai spus Elena Chiriac.

survivor all stars
Imagine din sezonul All Stars. Concurenți sunt gata de aventură. Foto: PRO TV

Azi începe sezonul suprem

Noul sezon Survivor începe astăzi, 16 ianuarie 2024, de la ora 21:30, la PRO TV. „Bine ați venit la Survivor All Stars, sezonul suprem este pe cale să înceapă. 10 Faimoși și 10 Războinici mi se vor alătura în inima junglei din Republica Dominicană.

Un nou sezon, reguli noi. Acest sezon are o mulțime de surprize pentru concurenți. Ei vor lupta pentru a arăta că au ce trebuie să câștige sezonul suprem”, este mesajul cu care Daniel Pavel îi va întâmpina pe concurenți.

 

ADVERTISEMENT