Life

Elena, fiica lui Traian Băsescu, aproape de nerecunoscut: “Este sever când vine vorba de educație”

Elena Băsescu, fiica cea mică a lui Traian Băsescu, este aproape de nerecunoscut după operațiile estetice suferite de-a lungul anilor.
30.12.2022 | 11:41
Cât de mult s-a schimbat Elena Băsescu. Sursa foto: Facebook, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Băsescu (42 de ani) a ajuns să fie aproape de nerecunoscut în ultimii ani. Fiica lui Traian Băsescu a suferit câteva intervenții estetice de-a lungul timpului.

Elena Băsescu este aproape de nerecunoscut. Câte operații estetice are fiica lui Traian Băsescu

Fiica cea mică a fostului președinte al României a apelat la diverse intervenții chirurgicale, care i-au schimbat destul de mult aspectul fizic în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Recent, Elena Băsescu a postat o imagine în care este machiată discret, însă se pot observa schimbările produse în urma intervențiilor chirurgicale pe care le-a făcut până acum.

Prima dată, Elena Băsescu și-a făcut o operare de mărire a buzelor. După aceea, aceasta a optat pentru o rinoplastie deoarece era complexată de forma nasului.

ADVERTISEMENT

Elena Băsescu a început să-și facă injecții cu botox pentru a-și defini maxilarul, dar și pentru a-și estompa ridurile fine. De asemenea, fiica lui Traian Băsescu are și fațete dentare.

Deși a născut de trei ori până acum, politiciana are o siluetă subțire și tonifiată. Are un regim alimentar echilibrat și face regulat mișcare, lucruri care contribuie la aspectul său fizic.

ADVERTISEMENT

În 2012, Elena Băsescu s-a căsătorit cu Bogdan Ionescu, cunoscut și ca Syda. Împreună au doi copii, Sofia Anais (9 ani) și Traian (7 ani).

După patru ani de căsnicie, cei doi au decis să divorțeze. Cu toate acestea, au rămas în relații bune de dragul celor doi copii.

ADVERTISEMENT

Elena Băsescu și-a refăcut viața alături de Cătălin Tomată, alături de care are o fiică, Anastasia (4 ani). În 2019, ceu doi au pus capăt relației.

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a lucrat o perioadă ca model, iar în prezent face parte din Partidul Mișcarea Populară.

Ce spune Elena Băsescu despre relația cu tatăl ei

Traian Băsescu o ajută pe fiica lui cea mică în creșterea copiilor, fiind foarte dedicat. Își iubește foarte mult nepoții, dar nu vrea să-i răsfețe prea mult.

De altfel, fostul președinte al României a fost strict atunci când a venit vorba despre educația propriilor fiice.

“Tata e un bunic exemplar, implicat și dedicat, dar care nu dorește să-și răsfețe nepoții peste măsură.

Este sever când vine vorba de educație, cum a fost și cu mine și cu sora mea.

Are foarte multă răbdare cu nepoțeii lui.”, a declarat Elena Băsescu la Kanal D, în urmă cu câțiva ani, notează unica.ro.

ADVERTISEMENT