Life

Elena Gheorghe, anunț uluitor după 20 de ani de carieră muzicală. A ținut totul în mare secret, până acum!

Elena Gheorghe face un anunț uriaș după 20 de ani de carieră muzicală. Cântăreața a plănuit totul, în mare secret, în cel mai mic detaliu.
29.01.2024 | 17:13
Elena Gheorghe anunt uluitor dupa 20 de ani de cariera muzicala A tinut totul in mare secret pana acum
Elena Gheorghe, anunț uriaș după 20 de ani de carieră
ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe vine cu o surpriză uriașă pentru fanii ei, și nu numai, după 20 de ani de prezență în industria muzicală! Cântăreața care a cunoscut un succes uriaș la începuturi, ca membră a trupei Mandinga, vrea să încununeze cele două decade într-un mare fel!

Elena Gheorghe, 20 de ani de carieră muzicală. Ce face la primăvară

Artista care ne-a reprezentat în trecut la Eurovision, cu melodia „Balkan Girls” pregătește un show spectaculos, la Sala Palatului, pe data de 23 mai 2024. Evenimentul va spune, prin cântecele lansate de-a lungul timpului, povestea carierei sale.

ADVERTISEMENT

Dincolo de piesele cu care a cucerit deja publicul, Elena Gheorghe vine și cu un nou album, primul de muzică pop după 10 ani în care a însuflețit petrecerile românilor cu muzica machedonească. Cu toate că e obișnuită cu scena, artista spune că emoțiile sunt în continuare uriașe pentru ea, mai ales că spectacolul pe care îl pregătește va fi cel mai complex susținut până acum.

„Vor fi colaborări muzicale la care nu vă așteptați”

„Este un eveniment important și foarte emoționant pentru mine! Va fi un show la care îi invit cu mult drag atât pe cei care mi-au fost alături în toți acești ani, cât și pe cei care au curiozitatea să vadă un spectacol ce aduce emoție, dans și mai ales bucurie. Voi cânta de la piesele care m-au consacrat, latino, pop, dance, până la muzica armânească și populară, adică până la rădăcini.

ADVERTISEMENT

Pregătim o nebunie frumoasă pentru că voi îmbrăca genurile muzicale pe care le-am cântat. Vor fi prezentate într-o haină nouă. Alături de mine vor fi prieteni și colegi vechi ce mi-au marcat cariera. Sunt colegi alături de care sunt sigură că v-ați dori să mă revedeți pe scenă. Dar vor fi și colaborări muzicale la care nu vă așteptați. Muzică nouă de pe albumul ce va fi lansat în acea zi.

Vor urca pe scenă peste 50 de dansatori și 30 de instrumentiști. Iar întregul concert este despre muzică și dragoste, prietenie și bucuria de a fi împreună. Va fi memorabil. Abia aștept!”, transmite Elena Gheorghe cu ocazia concertului aniversar de la Sala Palatului.

ADVERTISEMENT
elena gheorghe
Elena Gheorghe, show aniversar la Sala Palatului

Fosta membră a trupei Mandinga a participat într-un concurs de dans și ne-a reprezentat la Eurovision

Elena Gheorghe a pășit în lumina reflectoarelor în anul 2001, la Festivalul de la Mamaia, unde a fost cea mai tânără participantă din competiție. Înainte să ajungă la trupa Mandinga, la finalul anului 2002, Elena a avut o trupă cu actrița Adela Popescu, intitulată Viva.

Marele boom l-a reprezentat proiectul Mandinga, după apariția de la Mamaia. A lansat două albume de mare succes cu formația. Cel mai cunoscut hit al vedetei este și astăzi „Soarele meu”. În anul 2006, Elena Gheorghe a încheiat colaborarea cu Mandinga, urmând o carieră solo.

ADVERTISEMENT

Vedeta a semnat apoi cu casa de producție Roton și s-a menținut, astfel, în atenția tuturor. Fanii au descoperit-o și ca dansatoare, în urma participării în concursul „Dansez pentru tine”, unde s-a clasat pe locul al treilea în finala difuzată de PRO TV pe 20 noiembrie 2006.

Anul 2009 a fost un an alt important pentru cântăreață. Interpreta a reușit să câștige Selecția Națională a Eurovisionului. A reprezentat țara noastră la nivel european în ediția desfășurată la Moscova, unde s-a clasat pe locul 19.

2011 a fost anul în care Elena Gheorghe, după ce a bifat câteva succese muzicale, a făcut pasul cel mare și în viața personală. S-a căsătorit atunci cu trombonistul Cornel Ene. Cu el are un băiat pe nume Nicholas Răzvan.

 

 

 

ADVERTISEMENT