Life

După 13 ani de relație cu Radu Vâlcan, Adela Popescu a făcut anunțul: ”S-ar putea să fac destul de urât”

La 13 ani de la prima întâlnire cu Radu Vâlcan, Adela Popescu a dat vestea momentului. Ce a dezvăluit vedeta despre partener.
28.01.2024 | 11:30
Dupa 13 ani de relatie cu Radu Valcan Adela Popescu a facut anuntul Sar putea sa fac destul de urat
La 13 ani de la prima întâlnire cu Radu Vâlcan, Adela Popescu a dat vestea momentului. Ce a dezvăluit vedeta despre partener. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După 13 ani de relație cu Radu Vâlcan, Adela Popescu a făcut anunțul. „S-ar putea să fac destul de urât”, susține fosta prezentatoare de la Vorbește lumea. În ce circumstanțe poate reacționa în felul acesta actrița.

La 13 ani de la prima întâlnire cu Radu Vâlcan, Adela Popescu a dat vestea momentului. Ce a dezvăluit vedeta despre partener

La 13 ani de la prima întâlnire cu Radu Vâlcan, Adela Popescu a dat vestea momentului. Ce a dezvăluit vedeta despre partenerul cu care este căsătorită din anul 2015 și alături de care a devenit mamă de trei ori.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost întrebați recent care este cel mai gelos din cuplu. Prezentatorul emisiunii Insula Iubirii a subliniat că nu s-a pus problema să fie în această situație, în ciuda faptului că soția sa este mai tânără cu 10 ani.

Pe de altă parte, cântăreața a mărturisit că legătura lor este una solidă și niciodată nu și-au dat ocazii unul altuia să fie geloși. În cazul în care se va afla într-o astfel de situație fosta moderatoare TV nu știe cum va reacționa.

ADVERTISEMENT

„Pentru că noi nu ne-am dat ocazii! Așa, nu știu, dacă am fi puși în fața unei situații, s-ar putea să fac destul de urât, nu garantez pentru mine! Am zis că este foarte posibil, sunt o persoană pasională, nu știu!”, a spus Adela Popescu pentru ego.ro.

„Tot tu? Noroc că avem mulți copii și avem mințile împărțite în multe părți și nu avem timp să ne gândim la alte prostioare de genul acesta, cu gelozii”, a completat Radu Vâlcan, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan, despre geloziile dintre copii

Adela Popescu și Radu Vâlcan au discutat deschis și despre geloziile dintre copii. Alexandru, Andrei și Andrei au vârste foarte apropiate și fiecare dintre ei dorește să capteze atenția părinților. După spusele acestora cel mic este cel mai gelos.

Cunoscutul prezentator de la Antena 1 recunoaște că este mai strict în privința educației și creșterii celor mici. Gazda emisiunii Insula Iubirii susține că știe ce butoane trebuie să apese pentru a-i cuminți pe cei mici.

ADVERTISEMENT

„Ce noroc să ai mulți copii! Dacă nu știi să răspunzi la o întrebare o arunci pe copii ca să ieși din impas! Cine mănâncă cel mai mult? Andrei! Cine este cel mai gelos? Adrian! Cu cine stau copiii în seara aceasta? Cu buni!”, a mai adăugat soțul Adelei Popescu.

ADVERTISEMENT