Life

Elena Ionescu, dezvăluiri despre relația cu fostul soț. Cum se înțeleg acum, la doi ani de la divorț

Elena Ionescu a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu fostul soț. Vedeta și Dragoș Stanciu au divorțat acum doi ani.
23.09.2021 | 16:35
Elena Ionescu dezvaluiri despre relatia cu fostul sot Cum se inteleg acum la doi ani de la divort
Elena Ionescu, dezvăluiri despre relația cu fostul soț. Cum se înțeleg acum, la doi ani de la divorț. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Ionescu a divorțat în urmă cu doi ani de Dragoș Stanciu, iar acum a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu fostul partener. Câștigătoarea Survivor România 2020 ar face orice pentru copilul ei și al fostului soț.

Fosta solistă a trupei Mandinga a renunțat la orgoliu și a rămas în relații bune cu tatăl băiețelului ei. Cei doi se înțeleg bine și încearcă să fie cei mai buni părinți pentru micuțul lor.

ADVERTISEMENT

Elena Ionescu, dezvăluiri despre relația cu fostul soț. Cum se înțeleg acum, la doi ani de la divorț

Elena Ionescu a făcut dezvăluiri despre relația cu fostul ei partener de viață, Dragoș Stanciu. Au divorțat în 2019, însă pus capăt neînțelegerilor și au păstrat o relație bună de dragul fiului lor, Răzvan.

După trei ani în care s-au iubit, cântăreața și partenerul ei au pus capăt poveștii de dragoste. Artista a declarat că războiul dintre ei s-a încheiat de mult timp și au o relație bună, civilizată, pentru ca fiul lor să nu sufere.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea primului sezon Survivor România este impresionată de felul în care Dragoș se poartă cu fiul lor. Aceasta apreciază foarte mult grija fostului soț pentru cel mic.

„Avem o relație foarte frumoasă, civilizată, vine are grijă de Răzvanel în weekend, îl ia.

Acum e la el acasă, s-a dus să-l tundă, face niște sacrificii de care eu personal nu eram conștientă că se putea și acum le văd și apreciez foarte mult.

ADVERTISEMENT

Ne-am iertat reciproc, am ajuns la o maturitate frumoasă cu înțelepciunea de a crește acest copil și de a încerca să nu-i creăm lui suferință”, a declarat Elena Ionescu la Antena Stars.

Ce spune Elena Ionescu despre un nou bărbat în viața ei

În cadrul unei emisiuni de la același post TV, Elena Ionescu a vorbit și despre un nou bărbat în viața ei. O relație amoroasă nu este o prioritate pentru artistă în acest moment, însă se declară dornică de un nou început.

ADVERTISEMENT

Fosta solistă a trupei Mandinga are alte perspective acum, motiv pentru care a devenit mai selectivă decât înainte. Cântăreața vrea „totul sau nimic” de la următorul bărbat din viața ei.

„Încerc să-mi găsesc liniștea departe de ochii lumii acum. În momentul ăsta mi-e greu să mai trăiesc momentul de îndrăgosteală, dar acum gândesc mult mai rațional și mă deranjează rațiunea asta.

Pentru că, uneori, pui din start o etichetă unui om pe care poate nu o are. E rău să gândești prea mult uneori, riști să rămâi singur.

Eu sunt disponibilă, dornică, dar vreau totul sau nimic”, a mai spus fosta concurentă de la Survivor România 2020.

ADVERTISEMENT