Life

Elena Ionescu i-a făcut strategia Elenei Marin de la Survivor România? Câștigătoarea sezonului 1 a lămurit misterul

I-a făcut Elena Ionescu strategia Elenei Marin de la Survivor România așa cum a declarat recent Raluca Dumitru? Artista a clarificat acest zvon.
29.06.2021 | 10:45
Elena Ionescu ia facut strategia Elenei Marin de la Survivor Romania Castigatoarea sezonului 1 a lamurit misterul
Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România 1, a lămurit dacă a sfătuit-o pe Elena Marin cum să joace în competiție
ADVERTISEMENT

Elena Ionescu a clarificat pentru FANATIK dacă este adevărat că a sfătuit-o pe Elena Marin cum să joace la Survivor România.

Raluca Dumitru a mărturisit recent că Elena Marin s-ar fi lăudat că ar fi fost sfătuită cum să procedeze în competiție pentru a ajunge cât mai departe.

ADVERTISEMENT

Unii dintre fanii emisiunii o asociază tot mai des pe Elena Marin cu Elena Ionescu. Declarațiile Ralucăi nu au făcut decât să întărească anumite convingeri. Dar care este adevărul?

Elena Ionescu, câștigătoarea primului sezon Survivor România: „I-am încurajat pe toți”

Cântăreața a spus că a avut discuții normale cu cei care au vrut să știe cum este concursul filmat în Republica Dominicană. Elena Ionescu ne-a mărturisit că nu doar Elena Marin i-a cerut sfaturi, ci și alți concurenți.

ADVERTISEMENT

Artista a declarat că i-a încurajat pe mai toți concurenții din actualul sezon. Nu s-a pus problema despre strategii elaborate pe care să le fi făcut ea, mai ales că ea nu a participat în acest sezon. Era greu de intuit pentru oricine cum se vor dezvolta relațiile dintre concurenți.

„Nu doar ea m-a sunat să îi dau sfaturi. Evident că i-am încurajat pe toți. Le-am spus că indiferent cine ești si cum pleci în acest concurs totul este posibil. Deci din experiența mea i-am încurajat…

ADVERTISEMENT

Indiferent cât se incearca această asociere, e doar vorba de numele nostru comun: Elena. În rest consider că suntem complet diferite din toate punctele de vedere!”, a precizat Elena Ionescu, câștigătoarea primului sezon Survivor România, pentru FANATIK.

Raluca Dumitru a aruncat zvonul pe piață

Raluca Dumitru a spus recent că Elena Marin i s-ar fi lăudat că a sunat-o pe Elena Ionescu pentru a-i cere sfaturi despre cum să acționeze la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Bruneta a spus că nu știe ce i-a răspuns Elena Ionescu la telefon. A lăsat, totuși, să se înțeleagă că Elena Marin ar fi avut încă de acasă un fel de strategie pe care a implementat-o în Dominicană în măsura în care s-a putut.

Competiția Survivor România 2021 se apropie de final. În concurs au mai rămas 6 persoane: 4 de la Războinici și 2 de la Faimoși.

Elena Marin, Zannidache, Marius Crăciun, Andrei Dascălu, Maria Chițu și Albert Oprea sunt cei care se luptă pentru trofeul Survivor, dar și pentru marele premiu. Începând de joi, 1 iulie, vor începe jocurile individuale.

 

ADVERTISEMENT