Life

Elena Ionescu, prima învingătoare Survivor România, o atenționează pe Elena Chiriac: „Nu e o alegere câștigătoare”

Elena Ionescu și-a dat cu părerea despre concurenții din actualul sezon Survivor România, lansând o atenționare către Elena Chiriac în urma unui comentariu făcut despre Războinici.
25.01.2022 | 07:30
Elena Ionescu prima invingatoare Survivor Romania o atentioneaza pe Elena Chiriac Nu e o alegere castigatoare
Elena Ionescu a comentat prestațiile actualilor concurenți de la Survivor România. În imaginea din dreapta, Elena Chiriac. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Ionescu, prima câștigătoare Survivor România, a vorbit despre sezonul cu numărul 3, lansând o atenționare către tiza sa, Elena Chiriac.

Cântăreața a fost invitată de Zannidache în emisiunea Extrashow de pe Voyo, acolo unde fosta solistă a trupei Mandinga a spus ce crede despre evoluțiile participanților din acest sezon.

ADVERTISEMENT

În urma unui material video în care Tonciu și Elena Chiriac expuneau motivele pentru care ele cred că echipa lor nu face față Războinicilor așa cum și-ar dori, fosta concurentă de la Ferma vedetelor a avut un comentariu la adresa echipei albastre pe care Elena Ionescu nu îl vede potrivit.

Elena Ionescu, atenționare pentru Elena Chiriac de la Survivor România 3: „E vorba de omenie, de om în sine”

„Dacă pleacă cu premiza asta nu este una câștigătoare”, a spus Elena Ionescu despre convingerile Elenei Chiriac.

ADVERTISEMENT

„Care premiză? La ce te referi?”, a întrebat curios Zannidache. „A zis că ei sunt nimeni. Cum ar veni… Asta spune foarte multe despre ea. Nu-mi place să vorbesc despre oameni, în general. Mai ales când nu-i cunosc personal”, a spus Elena Chiriac la Extrashow.

„Pot să spun că nu este o alegere câștigătoare pentru un om care își respectă adversarul, indiferent că ești cunoscut sau mai puțin cunoscut. E vorba de omenie, de om în sine, de greutatea ideală. Până la urmă, publicul empatizează cu fiecare personaj. Toți se întorc acasă cu notorietate”, a declarat Elena Ionescu.

ADVERTISEMENT

Încă un faimos va fi eliminat de public

Artista susține că unii concurenți se pripesc în a emite judecăți și pot avea surprize uriașe, căci acest reality-show este unul plin de surprize și nu se știe niciodată de unde poate răsări adevăratul supraviețuitor.

Zannidache a remarcat și el comentariul nepotrivit pe care Elena Chiriac l-a făcut la adresa Războinicilor. Acesta a fost mirat să vadă că fosta vedetă de la Ferma nu și-a retras cuvintele, după ce și Andreea Tonciu i-a atras atenția că nu trebuie să se facă diferențe între concurenți în funcție de cât de cunoscuți sunt.

ADVERTISEMENT

Emisiunea Survivor România continuă astăzi, 25 ianuarie 2022, cu o nouă ediție eliminatorie. Robert Niță, Andreea Tonciu și Otilia Bilionera au fost nominalizați pentru eliminare. Unul dintre cei, cel cu cele mai puține voturi obținute în urma voturilor prin SMS date de telespectatori, va spune adio definitiv competiției de la PRO TV.

ADVERTISEMENT