News

Elena Lasconi, cu ochii spre Cotroceni? „De asta sunt acum în luneta tuturor”

Elena Lasconi denunță „presiuni extraordinare” din partea tuturor partidelor. Fosta jurnalistă, între primăria din Câmpulung și Cotroceni
23.03.2024 | 00:22
Elena Lasconi cu ochii spre Cotroceni De asta sunt acum in luneta tuturor
Elena Lasconi spune că a primit oferte de la vârful tuturor partidelor / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Elena Lasconi, primarul din Câmpulung, a declarat că a fost ofertată de toate partidele politice. Cu toate că au fost presiuni „extraordinare”, ea a spus că a decis să continue cu echipa USR și că țintește un nou mandat la primărie.

„Au fost presiuni extraordinare asupra mea”

„Sunt în această echipă, am rămas în această echipă și credeți-mă că au fost niște presiuni extraordinare asupra mea. Au fost presiuni de la celelalte partide să intru la ei”, a declarat fosta jurnalistă tv Elena Lasconi, la Digi24.

ADVERTISEMENT

Primarul municipiului Câmpulung a declarat că „se află în vizorul tuturor și în luneta tuturor”, în legătură cu o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale din septembrie.

„Nu-mi negociez crezul și valorile”

„Și pentru că se tot vorbește despre o posibilă candidatură la prezidențiale, și eu m-am menținut pe poziție pentru că eu nu-mi negociez crezul și valorile, de asta sunt acum în vizorul tuturor și în luneta tuturor”, a spus Elana Lasconi.

ADVERTISEMENT

Totuși, fosta jurnalistă a evitat un răspuns clar dacă va candida la alegerile prezidențiale, spunând că acum se concentrează să obțină rezultate bune la alegerile locale.

Merge „înainte în echipa USR”

„Eu mă ocup acum cu alegerile locale. Și apoi o să mă gândesc, să vedem ce e de făcut. La ce se întâmplă acum și la ce trăiesc acum, și la faptul că mă duc înainte în echipa USR pentru că o consider varianta cea mai bună pentru a schimba România în bine, după ce mi se întâmplă toate lucrurile astea și toate atacurile astea, este momentul în care eu am decis că mă duc până la ultima suflare pe linia asta”, a spus ea.

ADVERTISEMENT

„Eu îmi doresc foarte mult să obțin un scor bun la locale, și nu pentru că le cer, nu e o favoare, și pentru că îi rog pe câmpulungeni să voteze ce au văzut pe teren, faptele. Pentru că pentru ce îmi doresc eu, e să fiu aleasă cu 70% și să fac 50% în consiliu, sunt toate zilele mele în slujba Câmpulungului”, a adăugat Lasconi.

„Cu AUR nu am vorbit”

Elena Lasconi nu a numit partidele care i-au făcut oferte, precizând doar că nu „a vorbit cu AUR”, dar că a fost căutată la nivelul cel mai de sus al politicii.

ADVERTISEMENT

„Am fost căutată de la cel mai înalt nivel al partidelor, nu o să dau nume și oricum pe unii dintre oamenii cu care am vorbit.Eu nu sunt genul care să mă apuc să dau din casă, nu sunt bârfitoare. M-a căutat și AUR, dar n-am stat de vorbă cu ei. N-am vrut să stau nici măcar de vorbă. Toată lumea promovează ce crede că, nu știu, i-ar ajuta, ar da bine”, a  declarat Lasconi.

 

ADVERTISEMENT