News

A murit de ziua lui. Un tânăr de 21 de ani din Constanța și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație. Video

Accident șocant la Constanța, acolo unde un tânăr de doar 21 de ani și-a pierdut viața. Băiatul își sărbătorea onomastica și se întorcea de la un chef.
28.04.2024 | 14:27
A murit de ziua lui Un tanar de 21 de ani din Constanta sia pierdut viata intrun tragic accident de circulatie Video
Accidentul din Constanța în care un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața: mașina s-a lovit de un stâlp și a luat foc / Colaj foto: Fanatik / Surse foto: Hepta / Antena 3
ADVERTISEMENT

Florin, un tânăr de doar 21 de ani, și-a pierdut viața într-un mod tragic, în dimineața zilei de 28 aprilie. Tânărul se afla la volanul mașinii sale, când a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un stâlp.

Accidentul din Constanța, surprins pe camerele de supraveghere

Impactul a fost atât de mare încât mașina a luat foc și s-a răsturnat. Șoferul a fost proiectat în afara autoturismului. Întreaga scenă a fost surprinsă în imagini de o cameră de supraveghere plasată în zonă.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor martori citați de Antena 3, tânărul se întorcea dintr-un club, unde chefuise până spre dimineață. Se pare că acesta consumase și băuturi alcoolice, înainte să se urce la volan.

Polițiștii de la IPJ Constanța au început o anchetă, în urma căreia vor încerca să afle împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

ADVERTISEMENT

Florin a murit în dimineața de Florii

”La data de 28 aprilie a.c, în jurul orei 05.15, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.J. 226, în satul Sinoie, s-a produs un accident rutier. 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat,  de 21 de ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției și ar fi întrat în coliziune cu un stâlp, iar vehicul s-ar fi răsturnat. 

ADVERTISEMENT

În urma accidentului rutier,  conducătorul auto a decedat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Destinul face ca șoferul să-și piardă viața chiar în dimineața de Florii, atunci când urma să-și sărbătorească onomastica. Acum, părinții și prietenii se pregătesc de înmormântare.

ADVERTISEMENT

Florin era originar din localitatea dobrogeană Tariverde, dar locuia în Sinoe, județul Constanța. După aflarea teribilei vești, pe pagina de Facebook a băiatului mort în accident au fost postate sute de mesaje de condoleanțe.

ADVERTISEMENT