Life

Elena Marin a rupt tăcerea după eliminarea de la Survivor România. Săgeți către Zanni, Sebi și Ștefan

Elena Marin a rupt tăcerea după elminarea de la Survivor România. Ce a avut de spus?
09.07.2021 | 17:15
Elena Marin a rupt tacerea dupa eliminarea de la Survivor Romania Sageti catre Zanni Sebi si Stefan
Elena Marin a spus despre Zanni că are o inteligență distructivă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Marin a acordat un prim interviu după eliminarea de la Survivor România, chiar la Kanal D. Fosta concurentă a vorbit despre parcursul ei în emisiune în cadrul Teo Show și i-a caracterizat pe cei cu care a împărțit insula din Republica Dominicană.

Dansatoarea a spus că a încurcat-o faptul că nu și-a putut gestiona emoțiile, dar a și învățat de la ceilalți concurenți să aibă mai mare încredere în forțele ei.

ADVERTISEMENT

Elena a mărturisit că îi era teamă să nu își dezamăgească familia. A vorbit cu ai ei și a aflat că aceștia au fost mândri de ea pe tot parcursul concursului, lucru care i-a adus liniște în suflet.

Elena Marin de la Survivor România a spus ce a încurcat-o în competiție

„Privesc lucrurile altfel. Emoțiile întotdeauna pe mine m-au copleșit. Am simțit că nu le pot gestiona foarte bine. Cred că asta m-a încurcat”, a declarat Elena Marin la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă a spus că nu se aștepta să iasă, mai ales că a fost destul de susținută pe parcursul celor 6 luni.

A descris experiența drept una extrem de dificilă pentru ea, însă nu a dorit să facă diferență între femei și bărbați. Aceasta a spus că în show toți concurenții au fost atrași în mod egal.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte multe lucruri pe care le-am învățat de la colegii mei. Am învățat să am încredere în mine, să fiu mai puternică, să nu mă las doborâtă de nimic”, a mai spus Elena Marin la Teo Show.

Ex-concurenta a fost rugată să îi descrie pe cei rămași în concurs, dar și pe cei cu care a împărțit aceeași pătură și aceeași farfurie cu orez.

ADVERTISEMENT
elena marin
Elena Marin a vorbit la Teo Show despre parcursul ei la Survivor România. Foto: Kanal D

Cum i-a caracterizat pe colegii ei

Nu puteau lipsi săgețile către cei cu care nu s-a înțeles deloc. Despre Zanni a spus că are o inteligență distructivă, iar pe Sebi l-a descris ca fiind ușor manipulabil.

Nici despre Ștefan nu  putut spune ceva neapărat pozitiv. A zis că este foarte vocal, poate prea vocal. Când a ajuns la Raluca, Elena și-a scos ghearele: „Interesul își poartă fesul”.

Despre Maria a spus că este ca o adolescentă rebelă, iar Moroșanu i-a inspirat calitate umană și multă putere. Jador este un băiat sufletist în ochii Elenei.

Elena a fost eliminată în semifinala difuzată pe 8 iulie. Aceasta a fost nominalizată împreună cu Maria și Zanni.

 

 

 

ADVERTISEMENT