Life

Elena Marin, dezvăluiri despre conflictele pe care le-a avut cu Zanni. “El a reacționat violent la adresa mea”

Elena Marin a decis să vorbească despre conflictele pe care le-a avut la Survivor România cu Zanni.
20.07.2021 | 22:51
Elena Marin dezvaluiri despre conflictele pe care lea avut cu Zanni El a reactionat violent la adresa mea
ADVERTISEMENT

Elena Marin a încercat să explice de unde a pornit tot scandalul dintre ea și câștigătorul Survivor România, Zanni. Nu este un secret pentru nimeni că de-a lungul concursului între cei doi au avut loc mai multe conflicte dure.

Dansatoarea a declarat că Zanni a știut mereu cum să-i manipuleze pe ceilalți pentru ca el să fie într-o lumină cât mai bună.

ADVERTISEMENT

Elena Marin, dezvăluiri despre conflictele pe care le-a avut cu Zanni

Fosta concurentă de la Survivor România a vorbit pentru prima dată despre ce s-a întâmplat între ea și Zanni timp de aproape 6 luni în Republica Dominicană. Nu au reușit să se împace deloc, iar între ei au avut loc schimburi de replici în repetate rânduri.

Dansatoarea consideră că Zanni este extrem de inteligent și știe foarte bine cum să-i manipuleze pe cei din jurul lui. A preferat mereu să-i lase pe ceilalți să facă cât mai multe lucruri pentru el.

ADVERTISEMENT

“A știut cum să manipuleze astfel încât să îi fie lui bine.

Îmi amintesc că el nu gătea când era cu Ana și când eram acolo toți. În mod normal nu se implica foarte tare. Sebi a gătit de foarte multe ori pentru el.

Lui ii plăcea să stea un pic în spate iar oamenii să facă lucrurile pentru el”, a spus Elena Marin, la Ștafeta Mixtă.

ADVERTISEMENT

De unde a pornit tot scandalul

Elena Marin a rememorat diferite momente din concurs și a încercat să-și dea seama de unde a pornit totul.  Inițial primele discuții au apărut după ce Zanni i-a furat mâncarea dansatoarei. Atunci când l-a luat la întrebări, câștigătorul concursului ar fi avut o reacție extrem de violentă.

“El a recunoscut că a furat mâncarea. Eu am încercat să vorbesc cu Zanni, dar el a reacționat foarte violent și la adresa mea și la adresa lui Moroșanu, pentru că ei s-au certat foarte urât atunci”, a mai povestit coregrafa la Ștafeta Mixtă.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mai dezvăluit și faptul că Zanni a jignit-o grosolan în repetate rânduri și se bucură că acele pasaje nu au fost difuzate la televizor.

“E mai bine pentru el că nu s-au dat, dar și pentru familia mea, la care eu m-am gândit foarte mult. Eu am empatizat foarte tare cu Zanni când i-am auzit povestea de viață”, a mai spus Elena.

ADVERTISEMENT