Life

Elena Matei de la Chefi la cuțite, totul despre experiența de la Antena 1. Cum i s-a schimbat viața

Elena Matei, fosta concurentă a emisiunii culinare „Chefi la cuțite”, a povestit cum i s-a schimbat viața după participarea în show-ul de la Antena 1.
02.09.2021 | 15:49
Elena Matei de la Chefi la cutite totul despre experienta de la Antena 1 Cum i sa schimbat viata
ADVERTISEMENT

Fosta participantă din echipa lui Sorin Bontea este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu ultimele activități sau proiectele pe care le are pe plan profesional.

Elena Matei s-a bucurat din plin că a ajuns până în semifinalele de la „Chefi la cuțite”. Tânăra originară din Ploiești a dezvăluit cum a ajutat-o emisiunea culinară și ce face acum.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a avut parte de oportunități la care nici nu se aștepta, precizând că după terminarea filmărilor i s-au deschis foarte multe uși.

Elena Matei, ofertată după participarea la Chefi la cuțite: „Am mai multă încredere în mine”

Mai mult decât atât, Elena Matei susține că „Chefi la cuțite” a ajutat-o să se descopere, să afle mai multe despre sine și să devină o versiune mult mai bună a sa. În plus, tânăra și-a cunoscut defectele.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Antena 1 este bucuroasă că a primit foarte multe mesaje frumoase din partea internauților, precizând că emisiunea culinară a învățat-o să spună și „Nu”.

„Viața după Chefi la cuțite este mult mai liniștită mi s-au deschis foarte multe porți. Am parte de unele oportunități la care sincer nici nu visam.

ADVERTISEMENT

Această experiență m-a ajutat să am mai multă încredere în mine mea dar și mai mult avânt. Am învățat să spun «NU».

Am parte de o comunitate care mă susține primesc mesaje frumoase din partea voastră, iar asta pe mine mă bucură foarte mult să văd că rezonez cu atâția oameni. Sincer cred că am avut doar trei-patru mesaje mai urâte”, a spus blondina pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Elena Matei, despre cum a ajutat-o show-ul Chefi la cuțite

În altă ordine de idei, Elena Matei de la Chefi la cuțite spune că este mult mai încrezătoare, deși unele persoane din viața sa s-au îndepărtat. Ea vedea partea plină a paharului și crede că emisiunea a fost de bun augur.

„M-am cunoscut mai bine și mi-am văzut defectele, de unele nu eram conștientă. Totodată, am ales să mă îndepărtez de unele persoane și sincer mă simt mult mai bine.

Per total cred că această experiență a avut un impact foarte mare în viața mea și a pus amprenta pe mine și m-a ajutat să devin o versiune mai bună”, a mai spus Elena Matei, în mediul online.

ADVERTISEMENT