Life

Elena Merișoreanu, de partea lui Dan Bittman: “Am plâns când mi-au spus că ne plimbăm pe străzi ca să…”

Elena Merișoreanu vede altfel lucrurile după ce a trecut prin Covid-10. Cântăreața de muzică populară și-a spus părerea despre situația din prezent.
11.10.2021 | 22:33
Elena Merisoreanu de partea lui Dan Bittman Am plans cand miau spus ca ne plimbam pe strazi ca sa
ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară a fost infectată cu noul tip de coronavirus, vaccinul fiind un avantaj foarte important pentru ea. Șase zile s-a tratat acasă, iar altele 9 le-a petrecut la Institutul Matei Balș.

Solista le mulțumește medicilor care au reușit să o pună pe picioare, dar nu înțelege motivul pentru care perioada aceasta se ține în continuare pelerinajul Sfintei Parascheva de la Iași.

ADVERTISEMENT

Lumea se îngrămădește să pupe moaștele și nu are teamă de virusul din China, care aduce pe zi pe trece tot mai multe cazuri.

Elena Merișoreanu îi dă dreptate lui Dan Bittman. Despre ce este vorba

În plus, Elena Merișoreanu precizează că este de partea lui Dan Bittman într-o anumită privință, aceea a scumpirilor din ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Solista a venit și cu un exemplu în acest caz, mărturisind că bătrânii preferă să iasă pe stradă, să se plimbe decât să stea în casă să dea drumul la căldură.

Teama de prețurile mari este una majoră pentru foarte mulți români perioada aceasta, vedeta fiind îngrijorată la rândul său.

ADVERTISEMENT

„Eu l-am văzut ieri pe Dan Bittman și i-am dat dreptate, da’ nu pe treaba aia cu vaccinarea, el până la urmă a spus că-i treaba lui dacă se vaccinează sau nu.

Îi dau dreptate pe chestiunea cu scumpirile. Păi să vă povestesc: eram la poartă pentru că am condus-o pe o prietenă de-a mea. Au trecut pe lângă mine, doi vecini de 78-80 de ani.

ADVERTISEMENT

Am plâns când mi-au spus că ne plimbăm pe străzi ca să nu dăm drumul la centrală ca să nu facem risipă pentru că nu avem bani.

Unde-ar da Dumnezeu să ne îmbolnăvim și murim să nu mai avem atâta chin”, a spus Elena Merișoreanu pentru Antena 3.

Declarația interpretei de muzică populară vine după ce toamna a adus o avalanșă de scumpiri. Prețul gazelor se îndreaptă spre cele mai mari din ultimii 13 ani.

ADVERTISEMENT