Life

Elena Merișoreanu, dietă drastică. Câte kilograme a slăbit și ce greutate are acum îndrăgita cântăreață de muzică populară

Elena Merișoreanu are un stil de viață sănătos și echilibrat. Cât de mult a slăbit și câte kilograme are în prezent artista.
10.10.2022 | 09:23
Elena Merisoreanu dieta drastica Cate kilograme a slabit si ce greutate are acum indragita cantareata de muzica populara
Elena Merișoreanu, stil de viață. Cât a slăbit și câte kilograme are acum artista. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu recunoaște că a ajuns să aibă o dietă drastică. Câte kilograme a slăbit și ce greutate are acum îndrăgita cântăreață de muzică populară, după ce cadrele medicale au sfătuit-o să fie mai atentă la sănătate.

Elena Merișoreanu, stil de viață. Cât a slăbit și câte kilograme are acum artista

Elena Merișoreanu este foarte atentă la kilogramele în plus, motiv pentru care a adoptat o dietă drastică. Artista a renunțat la o serie de alimente în ultimele luni, perioadă în care a mai slăbit 5 kilograme și mai are de dat jos.

ADVERTISEMENT

În momentul de față interpreta are 75 de kilograme, fiind conștientă că lupta cu kilogramele în plus nu este una deloc ușoară. Vedeta nu mai consumă carne foarte des, pâinea și făinoasele fiind excluse definitiv.

„Am mai slăbit vreo 5 kilograme. Eu nu eram obeză, Doamne iartă-mă, aveam 80 de kilograme, acum am 75, sunt bine. Mai trebuie să slăbeasc, dar de la o vârstă e foarte greu.

ADVERTISEMENT

La 75 de ani nu prea mai poți să slăbești. Mănânc rațional, am exclus pâinea, făinoasele, eu trebuie să mănânc măcar de 3-4 ori pe săptămână carne, mănânc pește foarte mult”, a mărturisit Elena Merișoreanu pentru spynews.ro.

Cântăreața de muzică populară s-a apucat de slăbit imediat după sărbătorile pascale. De atunci a reușit să elimine câteva kilograme bune, după ce medicul ortoped i-a recomandat să-și schimbe stilul alimentar.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu, pusă pe slăbit. Ce consumă vedeta

Greutatea se duce foarte mult pe picioare, ambele fiind operate din cauza faptului că artista a purtat toată viața pantofi cu tocuri. Elena Merișoreanu a decis să slăbească pentru sănătate.

Mâncarea grea nu mai este de mult pe masa artistei, în schimb salatele, fructele și legumele nu lipsesc. Măcrișul, urzicile și zarzavaturile sunt foarte importante, de asemenea, în dieta interpretei de muzică populară.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pe lângă alimentația echilibrată și sănătoasă vedeta e atentă și la mișcare. Plimbările sunt la ordinea zilei pentru Elena Merișoreanu.

ADVERTISEMENT