Life

Elena Merișoreanu, operații estetice pe bandă rulantă! Ce-și mai face după intervenția la pleoape

Elena Merișoreanu a vorbit despre ce intervenții estetice și-a mai făcut în ultima perioadă. Vedeta folclorului devine o adevărată divă!
30.01.2024 | 16:00
Elena Merisoreanu operatii estetice pe banda rulanta Cesi mai face dupa interventia la pleoape
Elena Merișoreanu, o nouă intervenție estetică după cea suferită la pleoape. Foto: Facebook/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu nu se ferește să recunoască faptul că apelează la intervenții estetice. De curând, vedeta muzicii populare românești a urmat o procedură la pleoape, iar după ce își revine, urmează o nouă vizită la medic!

Elena Merișoreanu, intervenții estetice pentru ca lumea să n-o arate cu degetul!

În exclusivitate pentru FANATIK, folclorista a mărturisit că urmează să își bage niște fire în față, pentru ridicarea pielii lăsate, după ce de curând s-a supus unei blefaroplastii.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ajuns la medicul estetician pentru a scăpa de grăsimea acumulată, care îi obtura vederea, iar după ce va scăpa de fire, va ajunge din nou la estetician, pentru o procedură diferită, tot la nivelul feței.

Elena Merișoreanu ne-a spus, povestind despre ce intervenții estetice își face, că după ce va scăpa de firele de la pleoape va alege să își bage alte fire în față. E vorba, cel mai probabil, din gama celor bioresorbabile care au efect de lifting instant.

ADVERTISEMENT

Asumată și cu simțul umorului, Merișoreanu a spus pentru FANATIK că ea nu are de ce să ascundă că mai apelează la minunile științei chiar dacă are 76 de ani. Cântăreața ne-a mărturisit că dacă fetele de 20 de ani ajung pe mâna specialiștilor, de ce nu ar merge și ea, dată fiind vârsta înaintată?

Și-a retușat pleoapele, iar acum vrea să își bage fire în față: „Dacă își fac alea de 20 de ani, de ce să nu-mi fac eu că-s bătrână?”

Artista a zis că vrea să apară impecabil în fața publicului la concerte și că preferă să arate bine decât să fie arătată cu degetul de mulțime. Elena Merișoreanu a spus că preferă să își facă intervenții estetice pe bază de acid hialuronic și că nu ar apela la operații complicate. Câtă vreme există soluții minim invazive, ea este mulțumită. Se folosește de ele, de fiecare dată când simte nevoia, ca să arate și mai bine.

ADVERTISEMENT

„Aveam deasupra pleoapei o bobiță de grăsime de la colesterol. Și, normal, că pleoapa mă deranja, că mă deranja și la vedere. Când m-am dus la cabinetul de estetică, am zis că dacă tot se face anestezia asta locală, hai să fac o blefaroplastie. Și mi-am făcut asta. E normal că m-am învinețit un pic la față.

Sunt vânătă și acum. Abia joi mă duc să-mi scoată firele și până joi (n. red.: 1 februarie 2024) trebuie să stau cu firele. Auzi, se duc alea… Eu nu dau nume, că nu e problema mea, dar acolo merg foarte multe vedete. Dacă își fac alea la 20 de ani, de ce să nu îmi fac eu că-s bătrână, i-auzi draci! 

ADVERTISEMENT

Păi să ies cu fața ca harta? Vreau să merg zilele următoare, după ce îmi trece, să-mi bag fire. Îmi place să am grijă de mine. Nu fac operații, în niciun caz. Câte o mică intervenție, cu acid hialuronic, cu ceva, asta da”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru FANATIK.

„M-am învinețit, normal”

„Nici n-am simțit. Un pic, o înțepătură, când am simțit anestezia aia la pleoapă, dar pe urmă n-am avut. M-am învinețit, normal. A tăiat din surplusul ăla de piele și pe urmă l-a cusut și normal că m-am învinețit sub ochi, nu pe pleoapă.

Dar sunt bine. Mulțumim lui Dumnezeu că există aceste cabinete. Ieșim pe scenă și trebuie să arătăm bine. Dacă nu cu degetul, măcar așa! (n. red.: râde)”, ne-a mai zis Elena Merișoreanu despre intervenția de la pleoape.

 

ADVERTISEMENT