Life

Elena Merișoreanu, prima apariție publică de când s-a vindecat de COVID-19: „Nu e nimic de glumă”

Elena Merișoreanu a avut prima apariție publică de când s-a vindecat de COVID-19, boala care a ținut-o în spital timp de două săptămâni.
14.10.2021 | 17:47
Elena Merisoreanu prima aparitie publica de cand sa vindecat de COVID19 Nu e nimic de gluma
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu s-a vindecat de COVID-19 și deja a avut prima apariție în public. Interpreta de muzică populară a fost invitată în cadrul unei emisiuni, unde a vorbit despre perioada grea pe care a traversat-o recent.

Artista a fost vaccinată anti-COVID cu ambele doze și nu a avut o formă gravă a bolii. Din fericire, cântăreața se simte bine, după ce a stat două săptămâni internată la Institutul „Matei Balș”.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu, prima apariție publică de la vindecarea de COVID-19. Artista trage un semnal de alarmă

După ce s-a vindecat de COVID-19, Elena Merișoreanu a venit la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, unde a vorbit despre experiența prin care a trecut.

Cântăreața a crezut, inițial, că este răcită, așa că a stat șase zile acasă, înainte să ajungă la spital. Vedeta este vaccinată cu schema completă și nu s-a gândit că ar putea fi vorba de infectarea cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu și-a făcut testul și a fost confirmată pozitiv cu COVID-19. Artista a fost internată la „Matei Balș” și a petrecut două săptămâni sub atenta supraveghere a cadrelor medicale.

Aceasta a mai vorbit și despre perioada în care soțul ei a fost infectat cu coronavirus. Bărbatul avea plămânii afectați în proporție de 80% și a fost internat la ATI, dar a reușit să scape cu viață. Soțul artistei nu era vaccinat la momentul infectării.

ADVERTISEMENT

„M-am dus la spital după ce am stat 6 zile acasă. Mă durea capul, amețeam, transpiram, mă durea în vârful capului. Trece o zi și vine să-mi spună fiica-mea că nu beau cafea.

Am văzut atunci că n-am gust și n-am miros. Am fost la Matei Balș, în fața mea mai erau 10 salvări. Toate scaunele de la camera de gardă erau ocupate. Nu e nimic de glumă, oameni buni.

ADVERTISEMENT

Aveam plămânii afectați 8%, soțul meu a avut 80%. Toți am fost vaccinați. Soțul nu era atunci când a făcut COVID-19. Norocul lui a fost că a stat la țară, a stat la terapie intensivă 3 săptămâni, dar acum e bine”, a declarat Elena Merișoreanu în cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV.

Elena Merișoreanu, fericită că s-a vaccinat anti-COVID

Interpreta de muzică populară este fericită că s-a vaccinat și este conștientă că evoluția bolii ar fi fost alta dacă nu ar fi fost imunizată cu serul anti-COVID.

Vedeta a fost acuzată că a luat bani ca să facă reclamă și nu înțelege o astfel de atitudine. Artista le mulțumește cadrelor medicale că au făcut totul ca să o ajute pe ea, dar și pe restul pacienților din spital.

Elena Merișoreanu a tras un semnal de alarmă și i-a sfătuit pe fani să se vaccineze ca să evite complicațiile produse de infectarea cu SARS — CoV – 2.

„Am devenit foarte puternică și nu mai simt frica de nimic. Să știi că Dumnezeu lucrează prin oameni. Când am văzut cum umblă cadrele medicale prin spital, cum au grijă de toată lumea, am plâns și m-am întrebat de ce sunt denigrați toți medicii și toți.

Am primit multe telefoane de încurajare, alții m-au acuzat că am luat bani pentru reclamă. Nu mi-a venit să cred. Oameni buni, nu aveți de ce să nu vă vaccinați. Azi nu mai eram aici dacă nu mă vaccinam.

M-au pus pe perfuzii, m-au pus pe injecții, iar în cele din urmă am plecat sănătoasă că m-au pus oamenii pe picioare. Mulțumesc tuturor! Nu am luat niciun ban. E o rușine să spui așa ceva. Nu vă gândiți când vorbiți așa ceva?

Sănătatea nu se cumpără. Totul se plătește în viață, vorbiți! Am stat 3 ore până să-mi caute un pat. Am văzut atâta suferință…Eu la vârsta mea nu mai veneam de acolo (n.r. spital) dacă nu aveam vaccinul”, a continuat Elena Merișoreanu.

Cântăreața a înapoiat banii pentru concertele pe care ar fi trebuit să le susțină și este hotărâtă să ia o pauză până când situația va fi mai bună.

ADVERTISEMENT