News

Elena Udrea, mesaj din închisoare: “Sunt arestată ilegal. Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției”

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a postat un mesaj din partea acesteia pe pagina sa de Facebook. Acest mesaj vine după întâlnirea de marți a celor doi.
20.04.2022 | 15:23
Elena Udrea mesaj din inchisoare Sunt arestata ilegal Este nu doar cauza mea ci si cauza apararii Constitutiei
Elena Udrea le mulțumește celor din țară care o sprijină. Credit foto: Hepta
ADVERTISEMENT

La o zi după ce s-a întâlnit cu Elena Udrea în arestul din Bulgaria, Adrian Alexandrov a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook din partea acesteia.

Udrea consideră că sentința ei este ilegală

Elena Udrea le mulțumește celor care o sprijină în aceste momente și susține că condamnarea ei reprezintă o încălcare a deciziilor Curții Constituționale și a Curții Europene de Justiție.

ADVERTISEMENT

Fostul ministru mai susține că procesele în care este implicată reprezintă o luptă pentru apărarea prevederilor constituționale. Ea mai speră că problemele ei se vor rezolva curând.

“Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles că sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituției României și a Deciziei CJUE, deopotrivă! Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimate în mod public. Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției.

ADVERTISEMENT

Implicarea voastră îmi dă putere să trec peste acest greu moment și îmi dă speranța că nedreptatea și nelegalitatea la care sunt supusă, vor lua sfârșit în curând”, le-a transmis Elena Udrea susținătorilor ei.

Udrea a vorbit și despre fiica ei, făcând trimitere la arestul de trei luni din Costa Rica, care a avut loc la nici două săptămâni de la nașterea acesteia. Fostul ministru crede că se află într-o situație similară acum.

ADVERTISEMENT

“Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mama pentru a doua oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine, și care acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună!

Vă întorc gândurile bune și mă rog la rândul meu, ca nicio mama să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment!”, se mai arată în mesajul transmis de Elena Udrea prin iubitul său.

ADVERTISEMENT

Ce au decis judecătorii bulgari?

Judecătorii de la Sofia au decis că Elena Udrea poate fi extrădată în România, asta după ce dosarul acesteia a trecut prin mai multe instanțe și magistrații bulgari au cerut mai multe informații de la autoritățile române.

În acest moment, Elena Udrea se află în arest și poate depune un recurs la Curtea de Apel din Sofia la decizia de extrădare în termen de cinci zile.

ADVERTISEMENT