News

Elena Udrea, reîntâlnire emoționantă cu fetița ei. Micuța Eva urmează să împlinească 5 ani

Elena Udrea a trăit clipe emoționante alături de fetița ei, în afara penitenciarului. Unde s-au întâlnit cele două în aceste zile.
09.09.2023 | 22:27
Elena Udrea reintalnire emotionanta cu fetita ei Micuta Eva urmeaza sa implineasca 5 ani
Elena Udrea, revedere cu fetița ei. Cele două au petrecut împreună mai multe ore. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Elena Udrea, fostul ministru al turismului, condamnat la închisoare cu executare, a petrecut momente speciale alături de fetița ei, în afara penitenciarului. Unde s-au întâlnit cele două.

Elena Udrea, revedere cu fetița ei. Cele două au petrecut împreună mai multe ore

Pe 10 iunie 2022, Curtea de Apel din Sofia a admis cererea autorităţilor române privind extrădarea fostului ministru al turismului Elena Udrea. Aceasta are de executat în România o condamnare de 6 ani închisoare în dosarul ”Gala Bute”.

ADVERTISEMENT

La mijlocul aceleiași luni, Udrea era adusă în România, pe la Vama Giurgiu. A fost ulterior transportată de lucrătorii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) la Penitenciarul Târgşor, unde a fost încarcerată.

De-a lungul ultimelor luni, aceasta a depus mai multe cereri prin care dorea să obțină permisiunea de a-și vedea copila. Nu i-au fost acceptate. S-a și plâns pe Facebook despre această situație.

ADVERTISEMENT

Într-un final, fostul ministru a avut parte de clipele de fericire cerute. Vineri, 8 septembrie, Elena Udrea a avut parte de momente speciale pentru o mamă. Acesteia i s-a permis să iasă din închisoare pentru a-și revedea fiica, micuța Eva.

Această revedere dintre cele două a avut loc la Mănăstirea Ghighiu din Prahova, scrie Realitatea.net. Li s-au pus la dispoziție trei ore pentru a se revedea și a se strânge în brațe. Pentru Elena Udrea momentul a fost unul extrem de special, ținând cont de faptul că fiica ei, Eva Maria, va împlini săptămâna viitoare vârsta de 5 anișori.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, alături de Elena Udrea și alte două deținute au avut permisiunea de a ieși din penitenciar. Ele au stat mai multe ore la aceeași Mănăstire Ghighiu alături de copiii lor.

Udrea se plângea recent: ”Este al doilea an în care solicit să mi se acorde permisie măcar de 24 de ore pentru a fi acasă de ziua de naștere a fetiței. Mi se refuză acest drept”

Duminică, 3 septembrie, Elena Udrea a transmis un mesaj din penitenciar. Ea afirma că este al doilea an în care solicită să i se acorde permisie măcar de 24 de ore pentru a fi acasă de ziua de naştere a fetiţei sale, care luna aceasta împlineşte 5 anişori, dar i se refuză acest drept.

ADVERTISEMENT

Tot săptămâna trecută, avocata Elenei Udrea spunea că a sesizat Avocatul Poporului cu privire la situația Elenei Udrea. Ulterior, Avocatul Poporului a intervenit în acest caz sensibil. S-au solicitat explicații din partea Administrației Naționale a Penitenciarelor cu privire la refuzul de a acorda permisiunea de 24 de ore pentru Elena Udrea.

ADVERTISEMENT
Tags: