News

Elevă de 14 ani, accidentată grav pe o trecere de pietoni din Satu Mare. Șoferița are 30 de ani

Un accident grav de circulație s-a petrecut vineri dimineața într-o intersecție din municipiul Satu Mare. O fată de 14 ani a fost la un pas de moarte, pe o trecere de pietoni.
12.11.2022 | 15:02
Eleva de 14 ani accidentata grav pe o trecere de pietoni din Satu Mare Soferita are 30 de ani
O tânără de 14 ani a fost lovită cu mașina pe o trecere de pietoni din Satu Mare / Foto: presaSM.ro
ADVERTISEMENT

O elevă de doar 14 ani a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Satu Mare, în timp ce traversa pentru a merge la școală. Șoferița care a comis accidentul are doar 30 de ani.

Șoferița care a produs accidentul auto nu consumase băuturi alcoolice

Teribilul accident s-a produs vineri dimineața, pe Drumul Odoreului din localitate. Potrivit informațiilor relatate de jurnaliștii de la PresaSM.ro, tânăra traversa regulamentar, atunci când a fost lovită cu mașina.

ADVERTISEMENT

Șoferița care a produs accidentul nu are foarte multă experiență la volan. Ea a fost testată pentru a se afla dacă a consumat băuturi alcoolice, iar rezultatul a fost negativ.

Vecinii spun că mai multe accidente au avut loc în această intersecție

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru a cerceta împrejurările în care s-a produs accidentul. Conform presei locale, în zonă au avut loc mai multe accidente rutiere în ultimii ani, motiv pentru care locuitorii din zonă au solicitat administratorului drumului să ia măsuri suplimentare de siguranță în preajma acestei treceri de pietoni.

ADVERTISEMENT

Fata de 14 ani care a fost accidentată a fost preluată de un echipaj de ambulanță și transportată de urgență la spital, pentru îngrijiri medicale. Până la acest moment nu s-au făcut publice date noi despre starea de sănătate a acesteia.

Este al doilea accident în decurs de 24 de ore, în care a fost implicat un minor, în județul Satu Mare.

ADVERTISEMENT

Un băiat, lovit de un șofer băut, cu doar câteva ore înainte, tot în Satu Mare

Joi, 10 noiembrie 2022, polițiștii de la Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare – Serviciul Rutier, au intervenit pe raza localității Hurezu Mare, fiind sesizați în legătură cu producerea unui accident.

Victima, un tânăr de 17 ani, se deplasa pe partea carosabilă, când a fost acroșat de un autoturism care se deplasa pe DJ 108P, având la volan un șofer în vârstă de 50 de ani.

ADVERTISEMENT

Șoferul a părăsit locul accidentului, fiind ulterior identificat de polițiști. În urma testării, s-a constatat că acesta avea o concentrație de 0,15 mg/l alcool pur în aerul respirat. Lui i s-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de ordine.

Victima a fost transportată de Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT