Sport

Ultimele detalii despre revenirea lui Alex Băluță: „Acolo e semnul de întrebare!”

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre revenirea lui Alexandru Băluță la FCSB, dezvăluind și unde se va juca duelul cu Universitatea Craiova.
24.08.2023 | 20:40
Ultimele detalii despre revenirea lui Alex Baluta Acolo e semnul de intrebare
Noi informații despre revenirea lui Alex Băluță. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Confruntarea dintre FCSB și Universitatea Craiova se va disputa pe stadionul Ghencea, Mihai Stoica anunțând că urmează să fie semnate actele în următoarele zile.

Ultimele detalii despre revenirea lui Alex Băluță

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre revenirea lui Alex Băluță, dar și despre faptul că duelul dintre FCSB și Universitatea Craiova se va juca pe stadionul: Ghencea: „Se va semna contractul și se va juca în Ghencea!”.

ADVERTISEMENT

„Băluță se antrenează la sală, mâine vom vedea mai amănunțit dacă va putea juca împotriva Universității Craiova, acolo e semnul de întrebare, cu UTA sigur nu joacă.

„Nu cred că mai pleacă nimeni. Ar fi un risc bun, dacă vinzi, înseamnă că iei bani. Dacă e cineva să plece, va pleca pe bani mulți. Eu nu cred că va pleca nimeni și nu cred că va mai veni nimeni”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Avem jucători de la mijloc în sus!”

Mihai Stoica a continuat și a vorbit despre jucătorii pe care FCSB îi are de la mijlocul terenului în sus, fără să îi enumere pe mijlocașii centrali, spunând că lotul a rămas unul bun, în ciuda plecărilor:

„Luăm de la mijloc în sus. Joacă 5 jucători, indiferent de sistem, în afară de mijlocașul defensiv. Au plecat doi. Avem: Băluță, Djokovic, Olaru, Miculescu, Octavian Popescu, Radaslavescu, Coman și Compagno”.

ADVERTISEMENT

După eliminarea suferită de FCSB în turul trei preliminar Conference League, cu Nordsjaelland, scor 0-2, vicecampioana României s-a despărțit de Vali Gheorghe și de Andrei Cordea, în timp ce Malcom Edjouma plecase înaintea returului din Danemarca.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate transferul lui Alex Băluță la FCSB, precum și salariul cu care Gigi Becali l-a ademenit pentru a semna cu vicecampioana României și nu cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

De când a ajuna la FCSB, Alexandru Băluță a strâns un total de 5 meciuri, în toate competițiile, fără să înscrie vreun gol, însă a reușit o pasă decisivă, fiind unul dintre remarcații patronului Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,85 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul UTA Arad – FCSB

ADVERTISEMENT