Sport

Elias Charalambous, anunț important despre Vlad Chiricheș. Ce progrese face fundașul FCSB

Elias Charalambous vine cu vești bune despre Vlad Chiricheș, care va începe pregătirea ușoară după accidentarea gravă pe care a suferit-o.
01.10.2023 | 18:05
Elias Charalambous anunt important despre Vlad Chiriches Ce progrese face fundasul FCSB
Elias Charalambous i-a dat replicat lui Ionel Dănciulescu. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB o întâlnește pe U Cluj, luni, 2 octombrie, în etapa cu numărul 11 din SuperLiga. Cu o victorie, formația pregătită de Elias Charalambous va acumula 28 de puncte și își va consolida poziția în fotoliul de lider. Totuși, vicecampioana României nu a reușit să învingă „Șepcile roșii” în cele două meciuri din sezonul trecut.

Elias Charalambous, vești bune despre Vlad Chiricheș: „Va începe să alerge”

Vlad Chiricheș s-a accidentat în meciul UTA Arad – FCSB, scor 2-1, în etapa cu numărul 7 din SuperLiga. Fundașul central s-a întins pe gazon în minutul 77 al meciului de la Arad și a fost înlocuit ulterior cu Siyabonga Ngezana.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că fotbalistul de 33 de ani va lipsi minim trei luni, Mihai Stoica dezvăluind că este vorba despre o ruptură musculară.

La conferința de presă premergătoare duelului FCSB – U Cluj, antrenorul cipriot a venit cu vești bune în cazul lui Chiricheș. Fotbalistul va începe un program special de antrenament

ADVERTISEMENT

„De săptămâna viitoare va începe să alerge și vom vedea cum merge. Nu știm exact când se va întoarce, dar e pe drumul cel bun. 

E puternic, e un jucător experimentat, de multe ori mintea trebuie să fie limpede. El e puternic și cred că se va întoarce și mai puternic”, a declarat Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous i-a dat replica lui Ionel Dănciulescu: „Când devii important, oamenii vorbesc despre tine”

În ultima perioadă, Ionel Dănciulescu l-a criticat virulent pe Elias Charalambous pe care l-a acuzat de faptul că își asumă decizii care nu-i aparțin la FCSB, ținând cont că Gigi Becali a recunoscut că se implică în deciziile tactice.

Elias Charalambous a venit cu replica. Antrenorul cipriot nu își explică motivul pentru care „oamenii” îi pronunță numele. Ulterior, tehnicianul care a împlinit recent vârsta de 43 de ani a pus totul pe seama notorietății pe care a căpătat-o după ce a preluat banca vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

„Nu știu. Oamenii îmi pronunță numele, nu știu motivul. Când devii important, oamenii vorbesc despre tine. Sunt liberi să o facă. Toată lumea are opinii, fiecare e liber să vorbească, mai ales în România. Nu-mi pasă. Oricine poate să spună ce vrea”, a spus Elias Charalambous.

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,90 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul FCSB – U Cluj

ADVERTISEMENT
Tags: