Sport

Elias Charalambous, făcut praf: “Cum să aibă A3 de la FCSB ofertă de la Lyon?”

Elias Charalambous a fostă făcut praf de un personaj important al fotbalului românesc. Fostul mare jucător de la Dinamo nu crede că antrenorul de la FCSB a avut ofertă de la Lyon.
19.09.2023 | 17:50
Elias Charalambous facut praf Cum sa aiba A3 de la FCSB oferta de la Lyon
Elias Charalambous a fostă făcut praf de un personaj important al fotbalului românesc. Fostul mare jucător de la Dinamo nu crede că antrenorul de la FCSB a avut ofertă de la Lyon.
ADVERTISEMENT

Un fost mare jucător de la Dinamo l-a făcut praf pe Elias Charalambous. Personajul important din fotbalul românesc l-a ironizat pe antrenorul de la FCSB și nu crede că cipriotul ar fi avut ofertă de la Lyon. Gigi Becali se arată mulțumit de antrenorul liderului din SuperLiga.

Elias Charalambous, făcut praf: “Cum să aibă A3 de la FCSB ofertă de la Lyon?”

Ionel Dănciulescu este personajul important din fotbalul românesc care l-a făcut praf pe Elias Charalambous. Fostul jucător de la Dinamo nu crede că antrenorul lui FCSB ar fi avut vreo ofertă de la Lyon, echipa din Ligue 1, în Franța. Danciu este de părere că cipriotul este arogant, iar pe lângă toate astea, că nu este nici măcar primul om în staff-ul “roș-albaștrilor” care ia decizii.

ADVERTISEMENT

“Cum A3 de la FCSB să aibă ofertă de la Lyon? Ce sunt balivernele astea, mă? Să fim serioși.. E A3 la FCSB! Pe mine mă deranjează aroganța cu care vine la fiecare interviu și vorbește. Acceptă-ți, mă, situația și ia-ți fapta cu tine cum se spune, că tu ești cine ești. Eu vorbesc din alt punct de vedere, Mandorlini este A1. Mă deranjează că te dai mai mult decât ești! 4, stai jos! Nu mă enervez des.”, a spus Ionel Dănciulescu, pentru Digi Sport.

Oferta antrenorului de la FCSB din partea lui Lyon

Foot Mercato a anunțat, cu câteva zile în urmă că Elias Charalambous, antrenorul lui FCSB, este pe lista lui Olympique Lyon ca posibil înlocuitor al proaspătului demis Laurent Blanc. Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei, a comentat interesul francezilor.

ADVERTISEMENT

“Asta a fost așa… Pe el l-a sunat cineva din Franța, dar asta e o glumă, normal că nu s-a pus problema să meargă și mai mult ca sigur cineva a făcut o glumă. Poți să scrii pe un site obscur, că sunt multe site-uri obscure și în Franța și așa apar astfel de zvonuri. Eu știu un singur lucru. Când un antrenor avea probleme, nu dau numele, apăreau oferte în presă din Belgia sau alte țări”, a spus Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

La o conferință de presă, Elias Charalambous a declarat că nu știe nimic despre vreo ofertă de la Lyon: “Nu am nicio informație legată de o ofertă pentru mine, nu aș vrea să dezvolt acest subiect. Mă bucur că sunt aici, noi trebuie să ne concentrăm pe meciul de mâine”

ADVERTISEMENT

Secretul lui Charalambous care îl mulțumește pe Gigi Becali

Gigi Becali s-a arătat mulțumit de modul în care FCSB evoluează în campionat. Patronul liderului din SuperLiga este recunoscător pentru Elias Charalambous și îi dă credit pentru ceea ce face la antrenamente cu jucătorii. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit și care este secretul tehnicianului cipriot.

“Vă spun sincer, mutarea cea mai bună pe care am făcut-o este Charalambous. Nu doar că sunt mulțumit, sunt foarte mulțumit. Eu dintotdeauna spun: ‘posesie, pasă, posesie, pasă’. Jucăm așa de repede, nici nu mă așteptam să jucăm așa de rapid.

ADVERTISEMENT

Asa în viteză, din prima. Recuperăm mingea și jucătorul care recuperează nu o recuperează atingând mingea o dată și a doua oară pasă. Când o recuperează pasează din prima fără să facă două atingeri măcar. Ăsta este secretul lui Charalambous”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.


  • 3,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „sub 1,5 goluri” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT