Sport

Elias Charalambous, despre protestele fanilor la FCSB – FCU Craiova: “E normal să fie așa”

Elias Charalambous nu se teme de protestul fanilor, care i-au cerut lui Gigi Becali să aducă un antrenor experimentat la FCSB.
11.11.2023 | 15:49
Elias Charalambous despre protestele fanilor la FCSB  FCU Craiova E normal sa fie asa
Elias Charalambous, conferință de presă înainte de FCSB - FC U Craiova 1948
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a susținut o conferință de presă înainte de derby-ul dintre FCSB și FC U Craiova 1948. Antrenorul cipriot nu se teme de protestul fanilor și nu se lasă descurajat.

Elias Charalambous, mesaj înainte de FCSB – FC U Craiova 1948: „Trebuie să schimbăm lucrurile”

Elias Charalambous a prefațat partida cu echipa lui Adrian Mititelu de pe Arena Națională, duminică, 12 noiembrie, ora 21:00: „E un meci pe care vrem să-l câștigăm, ținând cont de ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni. În astfel de situații nu ai ce să faci decât să aștepți meciul următor și să încerci să te impui. Trebuie să schimbăm lucrurile și sunt sigur că jucătorii vor face asta”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul FCSB își apără jucătorii și le arată clasamentul contestatarilor: „Suntem pe primul loc și am făcut și lucruri bune. Repet, nu putem fi tot sezonul într-o formă bună. Sunt și momente mai proaste. Eu sunt tipul care va ieși mereu în față să își susțină jucătorii.

Acceptăm criticile, dar pe de altă parte trebuie să uităm totul. Trebuie să fie caractere puternice. E fotbal. Și celelalte echipe pierd puncte. Avem caractere bune și de-asta sunt aici. Compagno nu va juca la acest meci”.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous comentează protestul anunțat de fani, care îi cer lui Gigi Becali un nou antrenor: „E normal să fie supărați”

Elias Charalambous nu are nimic să le reproșeze ultrașilor din galerie, care au criticat dur jucătorii și au anunțat că vor protesta la fiecare meci: „Cu siguranță suporterii nu sunt nemulțumiți de cum arată echipa. E normal să fie supărați, așa cum suntem și noi. E foarte firesc să fie așa. Nu am de spus nimic rău de ei. Vom încerca să remediem lucrurile. 

Nu mă gândesc prea mult la lucrurile astea. Îmi fac treaba în fiecare zi, fac tot ce pot eu și staff-ul meu. Urmez calea mea și viitorul nimeni nu îl cunoaște. Nu mi-e frică de nimic, știu unde sunt, fac lucrurile așa cum consider eu. Mă simt bine cu mine însumi”.

ADVERTISEMENT

În privința luptei la campionat, Charalambous subliniază un lucru: „În momentul de față nu există o favorită la titlu. E prea devreme, mai avem multe meciuri. Contează doar ce facem noi, nu celelalte echipe. Au o echipă bună, au jucători de calitate, mai ales în atac. Din păcate primim destul de momente goluri și asta mă îngrijorează”.

Elias Charalambous s-a săturat să audă despre imixtiunile patronului: „Aud și ascult tot felul de lucruri în fiecare zi. Cred că pierdem timpul prea mult cu astfel de lucruri și m-am săturat să discutăm mereu astfel de lucruri. Nu-mi place să repet tot timpul patronul face asta și asta…

ADVERTISEMENT

Cred că e de ajuns. Trebuie să ne concentrăm pe ce avem noi de făcut. Chiar am obosit să vorbesc despre astfel de lucruri. Nu avem nimic de câștigat. Dacă patronul mă va suna normal că îi voi răspunde, doar nu îi închid telefonul, e ceva logic. Ei scot banii și pot face orice doresc. De multe ori facem din țânțar armăsar și nu cred că e corect”. 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.5 este cota pentru ”GG” la meciul FCSB - FCU Craiova, de pe 12 noiembrie.