Sport

Elias Charalambous, detalii despre problemele medicale de la FCSB înainte de meciul cu FC Botoșani. Ce se întâmplă cu Nana Antwi

Cum mai arată infirmeria FCSB înaintea meciului cu FC Botoșani. Elias Charalambous a vorbit despre situația lui Nana Antwi
24.02.2024 | 15:10
Elias Charalambous detalii despre problemele medicale de la FCSB inainte de meciul cu FC Botosani Ce se intampla cu Nana Antwi
Elias Charalambous, detalii despre problemele medicale de la FCSB înainte de meciul cu FC Botoșani. Ce se întâmplă cu Nana Antwi. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB primește și vești bune. După două etape în care Elias Charalambous s-a confruntat cu probleme medicale și cu jucători accidentați, lucrurile par să arate mai bine înaintea meciului cu FC Botoșani.

Ce probleme medicale mai are FCSB înaintea meciului cu FC Botoșani

FANATIK a anunțat în exclusivitate că FCSB a avut emoții cu Ngezana pentru partida cu FC Botoșani, programată duminică, 25 februarie, de la ora 20:00, pe Național Arena. Sud-africanul e incert, nu s-a antrenat toată săpătmâna, iar dacă nu va fi apt, Elias Charalambous va miza pe perechea de stoperi Dawa – Ovidiu Popescu.

ADVERTISEMENT

„Dawa este fericit, a primit o veste bună. Cel mai important pentru noi este că este pregătit fizic și va fi în lot pentru partida de mâine. Mi-a scris direct Dawa după gluma pe care am făcut-o săptămâna trecută (n.r. – că fiul său nu îi seamană).

Râdea… este un băiat de treabă, ne bucurăm că îl avem în echipă”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă de dinaintea meciului FCSB – FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Sunt și vești bune în vestiarul FCSB, inclusiv că Vlad Chiricheș e tot mai aproape de revenire. Gripa a dispărut și antrenorul cipriot are aproape tot lotul la dispoziție. „Jucătorii sunt bine acum, nu mai are nimeni febră. Vreau să mulțumesc staff-ului pentru modul în care i-a tratat”, a adăugat Charalambous.

Vești bune despre Nana Antwi

Un lucru e cert. FCSB nu se va putea baza pe serviciile lui Valentin Crețu, suspendat după ce a luat al patrulea galben la partida cu U Cluj. În schimbul său are șanse mari să apară pentru prima dată în primul „11” Nana Antwi.

ADVERTISEMENT

„Nana a intrat cu mare încredere, ne-am bucurat. Se antrenează bine, este pozitiv și a arătat foame să joace.

Nu știu dacă expiră contractul lui Radunovic, cred că mai are. Dar nu mai contează asta. Este un jucător foarte important pentru noi, cunoaște campionatul.

ADVERTISEMENT

Am doar cuvinte bune despre el, sper că va rămâne la echipă. Este important pentru club”, a conchis antrenorul cipriot al liderului din SuperLiga.

Charalambous a anunțat ce se întâmplă cu Chiricheș

ADVERTISEMENT
1,33 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB - FC Botoșani