Sport

Elias Charalambous, anunț uriaș despre Vlad Chiricheș înainte de FCSB – FC Botoșani. Când va putea juca din nou

Vlad Chiricheș a revenit la antrenamente, dar Elias Charalambous a anunțat înaintea meciului FCSB - FC Botoșani că jucătorul nu este la capacitate maximă.
24.02.2024 | 14:15
Elias Charalambous anunt urias despre Vlad Chiriches inainte de FCSB  FC Botosani Cand va putea juca din nou
Vlad Chiricheș a revenit la antrenamente, dar Elias Charalambous a anunțat înaintea meciului FCSB - FC Botoșani că jucătorul nu este la capacitate maximă. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Managerul general Mihai Stoica a anunțat încă de acum 2 zile că fundașul central a început să se pregătească alături de coechipieri și chiar vorbea de convocarea sa la partida din etapa a 27-a din SuperLiga.

Elias Charalambous a dezvăluit ce se întâmplă cu Vlad Chiricheș înainte de FCSB – FC Botoșani

În conferința de presă premergătoare întâlnirii FCSB – FC Botoșani, programată duminică, 25 februarie, de la ora 20:00, Elias Charalambous a mărturisit că Vlad Chiricheș este pe drumul cel bun, dar nu este încă pregătit pentru a se întoarce pe teren.

ADVERTISEMENT

”Chiricheș merge bine cu recuperarea, a început cu noi cu mingea. S-a alăturat ușor, ușor echipei. Nu este sută la sută pregătit, dar cred că în curând va putea juca”, a declarat tehnicianul cipriot.

Legat de jocul împotriva ultimei clasate din SuperLiga, antrenorul vicecampioanei României i-a avertizat pe jucătorii săi să rămână concentrați, deoarece moldovenii au arătat o altă față în ultimele meciuri.

ADVERTISEMENT

”Vom fi concentrați să luăm cele 3 puncte cu FC Botoșani, avem mare nevoie de ele. Știm că adversarul este în partea de jos a clasamentului, joacă pentru supraviețuire. Trebuie să fim în cea mai bună formă să câștigăm.

Am văzut că au pus probleme tuturor echipelor, în special în ultimele 5-6 meciuri, au pierdut o singură dată. Au pierdut puncte în prelungiri. Ne spune mult asta. Toate meciurile din SuperLiga sunt dificile, trebuie să dăm totul. Nimeni nu ne face cadouri”, a spus Charalambous.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali îl vrea pe Chiricheș antrenor secund la FCSB

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că dorește să îi propună lui Vlad Chiricheș postul de antrenor secund al echipei, după ce acesta va renunța la cariera de fotbalist.

“Chiricheș a fost un caracter frumos. A spus că nu vrea să i se plătească 40.000 de euro (n.r. pe perioada accidentării), ci doar 5000. El are 15-20 de milioane adunaţi.

ADVERTISEMENT

Şi i-am zis că va rămâne aici. El a spus că vrea să joace. O să fii jucător şi antrenor secund (n.r. din vară). Frumos caracter. El e băiat strângăreţ, a făcut bani mulţi”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Charalambous a anunțat ce se întâmplă cu Chiricheș

ADVERTISEMENT
1,38 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „12 și sub 4,5 goluri” la meciul FCSB - FC Botoșani