Sport

Ultimele detalii despre situația lui Ngezana. Cine joacă fundași centrali în FCSB – FC Botoșani. Update exclusiv

FCSB este în alertă după ce Siyabonga Ngezana nu s-a antrenat deloc cu două zile înainte de meciul cu FC Botoșani. Ce soluții are Elias Charalambous în defensivă.
25.02.2024 | 00:01
Ultimele detalii despre situatia lui Ngezana Cine joaca fundasi centrali in FCSB  FC Botosani Update exclusiv
Siyabonga Ngezana are probleme medicale înainte de FCSB - FC Botoșani. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
24-02-2024
15:54

Siyabonga Ngezana s-a antrenat normal sâmbătă, va fi titular în FCSB - FC Botoșani

Siyabonga Ngezana a avut probleme medicale în ultimele zile, iar prezența sa la FCSB – Botoșani era incertă, așa cum a anunțat FANATIK. Elias Charalambous a vorbit și el la conferința de presă despre problemele lui Ngezana și a explicat că ziua de sâmbătă este decisivă și aștepta să vadă dacă sud-africanul se va putea antrena alături de colegi.

FANATIK a aflat că Siyabonga Ngezana nu a mai avut probleme la antrenamentul FCSB de sâmbătă, astfel că Elias Charalambous va putea conta pe el cu FC Botoșani. Ngezana va face cuplu în defensivă cu Joyskim Dawa.

Problemele de lot de la FCSB continuă și la meciul cu FC Botoșani de duminică seară. FANATIK a aflat că Siyabonga Ngezana este incert pentru duelul cu echipa clasată pe ultimul loc în SuperLiga. Din informațiile FANATIK, staff-ul „roș-albaștrilor” va decide sâmbătă dacă fundașul sud-african va fi pe foaia de joc.

Alarmă la FCSB cu Ngezana. Nu s-a antrenat deloc cu două zile înainte de meciul cu FC Botoșani

FCSB nu își mai permite pași greșiți în SuperLiga. Cu numeroase probleme de lot, echipa finanțată de Gigi Becali a plecat cu un singur punct din duelul cu U Cluj și i-a permis rivalei Rapid, principala urmăritoare, să se apropie la 7 puncte.

ADVERTISEMENT

Deși Alex Băluță și Joyskim Dawa au revenit în lot, FCSB are în continuare probleme cu titularii. FANATIK a aflat că Siyabonga Ngezana nu s-a antrenat deloc vineri, cu două zile înaintea confruntării cu FC Botoșani. Fundașul central a suferit o contuzie la picior!

În acest moment, Siyabonga Ngezana este incert pentru duelul de pe Arena Națională. Staff-ul „roș-albaștrilor” va decide sâmbătă, cu o zi înaintea meciului, dacă Siyabonga Ngezana va putea să joace sau nu contra moldovenilor.

ADVERTISEMENT

Ce fundași centrali vor fi titulari în FCSB – FC Botoșani în absența lui Ngezana

Staff-ul tehnic al liderului și-a luat deja măsuri de precauție în cazul în care Siyabonga Ngezana nu va putea juca împotriva „lanternei roșii” din SuperLiga. Din informațiile FANATIK, Joyskim Dawa, revenit din Franța, va face pereche în defensivă cu Ovidiu Popescu.

De altfel, Ovidiu Popescu a fost titularizat în centrul defensivei și la duelul cu U Cluj. În absența lui Joyskim Dawa, fotbalistul de 29 de ani a făcut echipă în apărare cu Siyabonga Ngezana. Despre problemele lui Ngezana a vorbit și Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a anunțat și revenirea în lot a lui Vlad Chiricheș. ”Vlad Chiricheș face antrenament cu echipa. Azi a făcut antrenamentul complet, poate fi și duminică pe bancă, nu știu ce se va hotărî. Astăzi (n.r. ieri) a ieșit din antrenament Ngezana, sper să nu fie nimic serios.

Dawa abia mâine se prezintă la antrenament, va avea doar două antrenamente până la meciul cu Botoșani. A lipsit exact o săptămână, a stat cu soția până îi vine restul familiei din Camerun”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu, lăudat de Gigi Becali după meciul cu U Cluj

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Ovidiu Popescu va fi titular în apărare contra celor de la U Cluj, scor 0-0. Gigi Becali l-a lăudat pe fotbalistul de 29 de ani după prestația de pe Cluj Arena.

„Șut, prima repriza, a doua repriză a greșit. Și Ovidiu Popescu, fundaș central, mi-a plăcut de el. Ngezana. În atac, nimeni. N-am avut timp să-l văd (n.r. Nana Antwi). Mingea a trecut prea puțin pe la el pe acolo”.”, spunea Gigi Becali, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,33 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - FC Botoșani