Sport

Elias Charalambous e ca David Beckham! Antrenorul FCSB a devenit imaginea unui celebru brand în România. Foto

Elias Charalambous ca David Beckham! Antrenorul FCSB a devenit imaginea în România a unui celebru brand de ceasuri. Fotografii de excepție cu tehnicianul cipriot.
04.04.2024 | 15:10
Elias Charalambous e ca David Beckham Antrenorul FCSB a devenit imaginea unui celebru brand in Romania Foto
Elias Charalambous a devenit imaginea brandului de ceasuri Tudor în România. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a devenit imaginea celebrelor ceasuri Tudor în România. Antrenorul de la FCSB a devenit „coleg de breaslă” cu David Beckham, ambasador al mărcii. Lider în SuperLiga cu echipa lui Gigi Becali, Charalambous a fost invitat într-unul din magazinele brandului de ceasuri și a realizat fotografii inedite.

Elias Charalambous a devenit imaginea unui celebru brand în România

Elias Charalambous este la un pas să cucerească titlul cu FCSB în România. Antrenorul „roș-albaștrilor” adus de Gigi Becali în urmă cu aproximativ un an are timp și pentru a-și crea o imagine cât mai spectaculoasă.

ADVERTISEMENT

Antrenorul de fotbal cipriot în vârstă de 43 de ani a devenit imaginea celebrelor ceasuri Tudor în România. Brandul deține parteneriate puternice în lumea sportului cu David Beckham, în Formula 1, în ciclism și este sponsor al naționalei de rugby „All Blacks” din Noua Zeelandă.

Elias Charalambous a primit un ceas albastru care să se asorteze cu însemnele FCSB. „A fost o onoare să-l avem pe Elias Charalambous ca invitat la noul nostru magazin Monoband Tudor!

ADVERTISEMENT

El este acum mândrul proprietar al unui ceas Tudor Black Bay GMT, echipat cu noul cadran capricios în opalină și cu un bezel asortat culorilor echipei de fotbal.

FCSB antrenează cu aceeași atitudine rezumată în semnătura brandului nostru: Born To Dare. Elias Charalambous, bun venit în Familia Tudor”, se arată într-un mesaj pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous ca David Beckham!

David Beckham este ambasador al mărcii de ceasuri Tudor. De altfel, celebrul brand de ceasuri a devenit Cronometrul Oficial al lui Inter Miami. Clubul pentru care evoluează Lionel Messi, Luis Suarez, Jorbi Alba sau Sergio Busquets evoluează în Major League Soccer.

De asemenea, clubul Inter Miami este finanțat de frații Jorge și Jos Mas, dar și de David Beckham. „Un ceas TUDOR trăiește. Pulsează. Te transpune într-o lume a micro-preciziei, în care domină calitatea.

ADVERTISEMENT

Este simbolul unui stil de viață bazat pe curaj, pe un destin măreț, păstrându-și în același timp eleganța și look-ul sofisticat. Un ceas TUDOR este combinația perfectă între evoluție tehnologică și linii clasice aduse în prezent. Este o combinație între estetică și performanță, creată să impresioneze”, se arată pe site-ul oficial al brandului.

Elias Charalambous a devenit imaginea brandului de ceasuri Tudor în România. Foto: colaj FANATIK.
Elias Charalambous a devenit imaginea brandului de ceasuri Tudor în România. Foto: colaj FANATIK.

Cine este Elias Charalambous, antrenorul FCSB

Elias Charlambous a fost adus de Gigi Becali la FCSB după plecarea lui Leo Strizu din urmă cu un an, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Antrenorul cipriot, care le-a mai pregătit în carieră pe AEK Larnaca, Achnas și Doxa, a avut în primă fază contract până în vara anului trecut.

Totuși, Gigi Becali a anunțat că i-a prelungit înțelegerea lui Elias Charalambous până în vara anului 2024. Fost fotbalist la FC Vaslui, Charalambous este aproape să câștige titlul cu FCSB. Echipa finanțată de Gigi Becali este lider în play-off, la 7 puncte distanță de locul 2, cu 8 etape rămase până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FCSB - Universitatea Craiova