Sport

Elias Charalambous, încrezător înainte de FCSB – Nordsjaelland: „Avem planul nostru”

Elias Charalambous este încrezător înaintea confruntării dintre FCSB și Nordsjaelland, din turul trei preliminar Conference League.
10.08.2023 | 21:00
Elias Charalambous increzator inainte de FCSB  Nordsjaelland Avem planul nostru
Elias Charalambous, încrezător înainte de FCSB - Nordsjaelland. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul vicecampioanei României a spus că a pregătit un plan pentru a reuși să câștige meciul cu danezii și se bucură pentru că FCSB joacă din nou în Ghencea, cu tribunele pline.

Elias Charalambous, încrezător înainte de FCSB – Nordsjaelland

Elias Charalambous este încrezător înaintea partidei cu Nordsjaelland, iar antrenorul FCSB-ului a spus că are un plan pentru a câștiga meciul împotriva danezilor: „Am pregătit echipa pentru meciul de astăzi.

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere, este un meci diferit, pentru că Nordsjaelland este o echipă care vrea să domine, vrea să construiască, deci este ceva diferit față de lucrurile cu care suntem noi obișnuiți.

Avem planul nostru, iar jucătorii sunt pregătiți. Trebuie să suferim, jucătorii sunt gata să sufere pentru un rezultat bun. Orice se întâmplă azi, orice rezultat ar fi, nu se va stabili echipa calificată, ci abia în Danemarca”.

ADVERTISEMENT

„Noi avem obiectivul de a câștiga toate meciurile. Vrem să câștigăm, însă repet că nu se va stabili azi echipa calificată. Suntem foarte fericiți să jucăm aici, în Ghencea”, a mai spus Elias Charalambous, potrivit sport.ro.

„Ne place să evoluăm pe Ghencea!”

„E foarte important pentru jucători să aibă fanii alături de ei. Atmosfera de săptămâna trecută a fost senzațională și sunt sigur că așa va fi și azi. Nu eu decid unde jucăm, dar aici e un stadion frumos, ne place să evoluăm aici.

ADVERTISEMENT

Azi am decis să începem cu această echipă. Considerăm că echipa de start este potrivită pentru planul nostru de joc. Avem un prim 11, dar și cei care intră de pe bancă trebuie să fie pregătiți”, a continuat Elias Charalambous.

„Avem nevoie de toți jucătorii. Cred că jucătorii sunt foarte bine motivați. Au avut suficient timp pentru a se odihni. Nu cred că se pune problema oboselii.

ADVERTISEMENT

Băluță și Miculescu sunt pe drumul cel bun. Se vor recupera rapid. Cred că în următoarele zile vor fi înapoi la antrenamente alături de noi”, a mai spus antrenorul FCSB-ului.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,53 este cota pentru „ambele echipe înscriu sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – Nordsjaelland

ADVERTISEMENT