Sport

Atmosferă superbă la FCSB – Nordsjaelland! Câți spectatori au fost pe Ghencea. Video

Reporterii FANATIK vă transmit atmosfera din Ghencea înainte de FCSB - Nordsjaelland. Suporterii vicecampioanei fac spectacol pe stadion.
10.08.2023 | 23:13
Suporterii FCSB-ului au făcut spectacol în Ghencea la meciul cu Nordsjaelland. Foto: FANATIK
ADVERTISEMENT
10-08-2023
20:13

Câți spectatori au fost pe Ghencea la FCSB - Nordsjaelland

La al doilea meci jucat de FCSB pe Ghencea, suporterii „roș-albaștrilor” au umplut din nou arena, iar pentru partida cu Nordsjaelland au asistat 27.135 de suporteri ai vicecampioanei României.

Fanii și-au făcut simțită prezența încă din primul minut al confruntării, încurajându-și neîncetat fotbaliștii, fiind mai multe momente în care chiar toți fanii de pe stadion au cântat împreună.

10-08-2023
19:39

Mesajul Peluzei Nord pentru CSA Steaua

Suporterii de la Peluza Nord au afișat un banner în a doua parte a meciului dintre FCSB și Nordsjaelland, la al doilea meci jucat de vicecampioana României pe arena din Ghencea.

Mesajul ultrașilor FCSB-ului a făcut referire directă la CSA Steaua: „Ghencea, din nou pe harta europeană / Steaua suntem noi, nimic nu ne destramă!”.

Mesajul postat de fanii FCSB-ului
Mesajul afișat de fanii FCSB-ului
10-08-2023
18:56

Suporterii FCSB-ului, spectacol în Ghencea la meciul cu Nordsjaelland

La fel ca la derby-ul cu CFR Cluj, suporterii FCSB-ului au luat cu asalt stadionul Ghencea. Este primul meci în cupele europene pe noul stadion de 30.000 de locuri pentru echipa lui Gigi Becali. Nu mai puțin de 26.000 de suporteri sunt prezenți joi seară în Ghencea la FCSB – Nordsjaelland. 

Înainte ca jucătorii celor două formații să intre pe teren, suporterii au aprins blițul telefoanelor și au scandat „Steaua București!”. Fanii roș-albaștrilor au făcut spectacol în startul duelului cu nordicii din Conference League. 

Suporterii FCSB fac spectacol în Ghencea

Ghencea FCSB - Nordsjaelland

Ghencea FCSB - Nordsjaelland
Suporterii FCSB-ului au făcut spectacol în Ghencea la meciul cu Nordsjaelland. Foto: FANATIK
10-08-2023
17:52

Suporterii lui Nordsjaelland au ajuns la meci

Fanii echipei FC Nordsjaelland au ajuns la stadionul din Ghencea, acolo unde se va desfășura meciul cu FCSB, din prima manșă a turului 3 preliminar al Conference League.

Atmosferă FCSB Nordsjaelland Ghencea

Sunt aproximativ 100 de suporteri danezi, care erau foarte veseli în momentul sosirii la arenă.

Atmosferă FCSB Nordsjaelland Ghencea

Mulți dintre susținătorii formației daneze se află sub influența băuturilor alcoolice.

Atmosferă FCSB Nordsjaelland Ghencea

10-08-2023
16:54

Minor surprins de Jandarmerie cu un cuțit

În timpul controlului corporal preventiv, jandarmii au găsit asupra unui minor în vârstă de 15 ani un cuțit tip briceag. Minorul a precizat că nu este membru al vreunui grup de suporteri și a fost condus la Poliție. 

„În jurul orei 18:00, pe șoseaua Antiaeriana, jandarmii au observat o persoană de sex masculin ce se deplasa către zona fostului cinematograf Lira, folosită ca loc de adunare pentru suporterii FCSB, încercând să evite forțele de ordine.

În urma identificării și a controlului corporal preventiv, a fost stabilit faptul că persoana este un minor cu vârsta de 15 ani, iar asupra sa a fost găsit un cuțit tip briceag.

Totodată, acesta a menționat că nu este membru al niciunui grup de suporteri și a fost condus la secția de poliție pentru întocmirea actelor necesare sesizării organelor de urmărire penală”, a anunțat Jandameria. 

Cutit

10-08-2023
16:21

Peluza Nord a plecat spre Ghencea

Ultrașii din Peluza Nord a FCSB au plecat spre stadionul Ghencea. Grupul galeriei roș-albastre crește odată cu apropierea de locul unde va avea loc partida dintre vicecampioana României și Nordsjaelland. 

Suporterii echipei lui Gigi Becali au mers în corteo spre stadion sub supravegherea forțelor de ordine. Pe imaginile video surprinse de reporterul FANATIK poate fi observat liderul galeriei, Gigi Mustață, care îi coordonează pe susținătorii clubului roș-albastru. 

Peluza Nord a pornit spre Ghencea

FCSB se pregătește de revenirea în Ghencea într-un meci din cupele europene. Au trecut nu mai puțin de 11 ani de când echipa lui Gigi Becali a evoluat în „Templu” în cupele europene. Joi seară, vicecampioana României primește vizita lui Nordsjaelland în turul „dublei” din turul al treilea preliminar al UEFA Conference League. FANATIK vă prezintă atmosfera de la stadion înainte de fluierul de start.

Atmosferă superbă înainte de FCSB – Nordsjaelland

FCSB a revenit în Ghencea după o pauză de opt ani la derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0 în etapa a patra a SuperLigii. Formația patronată de Gigi Becali se pregătește de al doilea meci consecutiv pe Ghencea, primul în cupele europene pe noul stadion. În 2012, FCSB câștiga cu 3-0 în fața celor de la Ekranas în play-off-ul Europa League.

ADVERTISEMENT

Fanii FCSB-ului au luat cu asalt casele de bilete pentru meciul cu Nordsjaelland. Gheorghe Mustață a declarat în exclusivitate pentru FANATIK cu patru ore înaintea partidei că nu mai puțin de 26.000 de bilete s-au vândut pentru meciul contra danezilor.

Primii ultrași din Peluza Nord și-au făcut apariția în jurul orei 18:00. Galeria condusă de Gheorghe Mustață va pleca grupat spre stadionul Ghencea începând cu ora 19:00, atunci când suporterii vor primi acceptul pentru a pătrunde în arena de 30.000 de locuri.

ADVERTISEMENT
Fanii FCSB înainte de meciul cu Nordsjaelland
Fanii FCSB înainte de meciul cu Nordsjaelland. Foto: FANATIK.

Suporterii se pregătesc de plecarea spre Ghencea

Reporterul FANATIK prezent în zona adiacentă a stadionului Ghencea i-a surprins pe suporterii FCSB-ului așteptând să plece grupat spre arena celor de la CSA Steaua. La fața locului și-a făcut apariția și Jandarmeria care a păstrat protocolul riguros și înaintea meciului roș-albaștrilor cu Nordsjaelland.

Peluza Nord va fi escortată de forțele de ordine spre stadion. „Suporterii echipei gazdă pot folosi ca loc de adunare platoul din fața fostului cinematograf Lira, situat la intersecția străzilor Mihail Sebastian și Calea 13 Septembrie, în intervalul orar 18:00-19:00, de unde se va face deplasarea către stadion sub protecția forțelor de ordine”, a fost anunțul Jandarmeriei.

ADVERTISEMENT

„Pentru acest meci de fotbal, din rațiuni de siguranță, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Gheorghe Mustață, mesaj pentru suporterii FCSB înainte de meciul cu Nordsjaelland

Suporterii FCSB-ului au făcut spectacol la primul meci pe noul stadion Ghencea, cel cu CFR Cluj. În speranța ca vicecampioana României să poată reveni în „Templu”, Gheorghe Mustață, prezent pe Calea 13 Septembrie, i-a rugat pe suporterii echipei lui Gigi Becali să nu folosească torțe și fumigene la meciul cu Nordsjaelland.

ADVERTISEMENT

„Eu am un mesaj pentru fanii Stelei, pentru că FCSB e pentru noi Fotbal Club Steaua București. Această echipă nu și-a întrerupt niciodată activitatea. Le transmit așa: fără țorțe, fără fumigene, să ne comportăm ca atare, pentru că nu vrem să beneficiem de o sancțiune sau să ni se taie dreptul de a mai juca pe Ghencea.

 „Vrem să dăm dovadă pe Ghencea se poate și mai bine decât s-a putut la meciul cu CFR-ul. Așa că punctul de întâlnire va rămâne la ora 17:00, la Prosper, la 13 septembrie, la ora 19:00 va fi plecarea în corteo spre stadionul Ghencea”, a declarat Mustață pentru FANATIK.

Suporterii FCSB se pregătesc de plecarea spre stadionul Ghencea

ADVERTISEMENT