Sport

Charalambous, motivat înainte de FCSB – Nordsjelland: “Suntem fericiți că jucăm în Ghencea”

Charalambous este motivat de meciul cu Nordsjaelland din Conference League. Antrenorul de la FCSB se bucură că roș-albaștrii vor juca pe Ghencea.
09.08.2023 | 15:18
Charalambous motivat inainte de FCSB  Nordsjelland Suntem fericiti ca jucam in Ghencea
Charalambous este motivat de meciul cu Nordsjaelland din Conference League. Antrenorul de la FCSB se bucură că roș-albaștrii vor juca pe Ghencea.
ADVERTISEMENT

Joi, de la ora 21:30, FCSB se va duela cu FC Nordsjaelland în turul trei preliminar din Conference League. Partida va avea loc pe stadionul Steaua din Ghencea. Roș-albaștrii sunt bucuroși că vor juca acasă, în fața zecilor de mii de fani.

Charalambous, motivat înaintea meciului din Conference League

Antrenorul roș-albaștrilor a vorbit la conferința de presă de dinaintea meciului cu Nordsjaelland. Charalambous este motivat de faptul că FCSB va juca pe Ghencea în Conference League, lucru care va aduce un plus în moralul echipei. Tehnicianul cipriot a vorbit despre condițiile partidei, dar și despre forma jucătorilor săi.

ADVERTISEMENT

“Mâine avem meci european, trebuie să ne luăm echipamentul european, venim după rezultate bune care cred că ne vor ajuta pentru meciul de mâine. Jucătorii sunt într-o formă bună, am văzut asta în meciurile jucate, în special în ultimul, dar mâine va fi un meci diferit. Vor fi două jumătăți, așa cum spun eu, mâine începe prima, următoarea e în Danemarca. 

Ei au jucători tineri, cu calitate, unii au experiență, am analizat echipa, repet, sunt o echipă bună, dar am încredere în jucătorii mei, avem un lot bun, depinde de ceea ce facem teren. Cunoaștem și mai bine gazonul acum, vom avea fanii alături, i-am avut la ultimul meci și a fost o atmosferă incredibilă, vom da ce avem mai bun pentru a obține un rezultat avantajos astfel încât să ne fie folositor în returul din Danemarca.”, a declarat Charalambous.

ADVERTISEMENT

FCSB, fericită ca joacă din nou în Ghencea

La conferința oficială, Charalambous a vorbit și despre cât de mult înseamnă pentru FCSB să joace din nou în Ghencea. Roș-albaștri sunt fericiți că vor juca pe stadionul Steaua și că vor avea fanii și galeria de partea lor. Antrenorul din Cipru a oferit și o reacție despre faptul că va fi al doilea meci în patru zile.

“Am văzut terenul în urmă cu trei zile, e în condiții foarte bune, suntem o echipă căreia îi place să joace fotbal, așa că e important să jucăm pe un gazon bun, acesta ne va ajuta. Suntem fericiți că jucăm în Ghencea, alt punct e că putem aduce mai mulți fani, e mai mare stadionul, iar atmosfera va fi mult mai bună.

ADVERTISEMENT

Nu e o decizie care îmi aparține, dar suntem fericiți să jucăm pe un asemenea stadion frumos pentru că sincer, ne place mult, e frumos, atmosfera e superbă, ne face fericiți.”, a mai spus antrenorul de la FCSB, la conferința de presă.

Nebunie cu biletele la FCSB – Nordsjaelland

FCSB și Nordsjaelland pe stadionul Steaua din Ghencea. Fanii vor avea mai puțin de 2 zile la dispoziție pentru a cumpăra biletele. Șansele sunt foarte mari ca partida să se joace sold-out. Interesul pentru această partidă este uriaș în rândul suporterilor roș-albaștri.

ADVERTISEMENT

Până miercuri la prânz au fost vândute aproximativ 19.000 de tichete și un nou sold-out ar reprezenta o rețetă financiară importantă pentru Gigi Becali, după ce, în urmă cu câteva zile, în Ghencea au fost peste 28.000 de fani.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „GG” la meciul FCSB – FC Nordsjaelland

ADVERTISEMENT