Sport

Elias Charalambous îndeamnă la calm după FCSB – UTA 4-0: „Va trebui să continuăm așa”

Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, e pe deplin satisfăcut după ce echipa sa a defilat cu UTA. Ce a declarat după meci cipriotul.
22.01.2024 | 22:53
Elias Charalambous indeamna la calm dupa FCSB  UTA 40 Va trebui sa continuam asa
Elias Charalambous și FCSB s-au distanțat la 11 puncte de locul 2 ocupat de CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a fost extrem de satisfăcut de jocul prestat de echipa sa în fața celor de la UTA. Darius Olaru a făcut un meci excelent, iar vicecampioana României s-a distanțat la 11 puncte de CFR Cluj.

Elias Charalambous, fericit după FCSB – UTA 4-0: „Arătăm o formă foarte bună”

Elias Charalambous a început cu dreptul în noul an, iar FCSB visează deja la titlul de campioană, după victoria cu 4-0: „Sunt fericit mai ales pentru jucători și pentru atitudinea pe care au arătat-o pe tot parcursul meciului. 

ADVERTISEMENT

Au menținut-o până la final. Am înscris patru goluri frumoase și e important că nu am primit niciunul. E un drum lung, putem să sărbătorim în seara asta, dar trebuie să rămânem modești”.

Antrenorul FCSB-ului nu se lasă însă păcălit de această victorie lejeră: „Înainte de meci nu știam cum vor decurge lucrurile, dar jucătorii au demonstrat că și-au dorit mult să câștige. Va trebui să continuăm așa și să menținem ritmul. Nimic nu s-a întâmplat asta și a trebuit să muncim. 

ADVERTISEMENT

Arătăm o formă foarte bună. Toate echipele au suișuri și coborâșuri. Am trecut printr-o perioadă mai proastă și noi. Trebuie să o menținem până la final, pas cu pas, meci de meci”.

Elias Charalambous îl laudă pe Darius Olaru: „’Oli’ are un sezon extraordinar”

Elis Charalambous e impresionat după hattrick-ul lui Darius Olaru: „’Oli’ are un sezon extraordinar de la început. Marchează, e în formă bună, dar avem nevoie de toată echipa. E nevoie ca jucătorii să își arate calitățile individuale. 

ADVERTISEMENT

E foarte important să marcăm goluri cu mai mulți jucători. E bine că sunt jucători noi care marchează. Olaru vine din spate, are mișcări bune din linia a doua și chiar dacă a marcat mai multe goluri, ajunge tot timpul la poartă și își crează ocazii”.

Antrenorul cipriot a avut un mesaj special pentru suporteri: „Vreau să le mulțumesc fanilor și le dedicăm victoria pentru că au venit pe frigul ăsta într-o seară de luni”.

ADVERTISEMENT

Ce spune de transferuri și de meciul cu Universitatea Craiova: „Avem nevoie de toți jucătorii. Avem timp să pregătim partida”

Elias Charalambous este încântat de evoluțiile lui Luis Phelipe și Baba Alhassan: „Ei s-au adaptat foarte rapid și asta se datorează întregii echipe și atmosferei. S-au integrat foarte bine”.

Antrenorul e deja cu gândul la derby-ul din Bănie cu „leii”, de duminică, 28 ianuarie: „Avem nevoie de toți jucătorii și avem timp să pregătim meciul cu Universitatea Craiova”, a concluzionat Charalambous la Digi Sport.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova - FCSB