Sport

Elias Charalambous, îngrijorat de situația lui Andrea Compagno înainte de FCSB – Sepsi: “Are o problemă”

Elias Charalambous este îngrijorat de situația lui Andrea Compagno. Atacantul acuză probleme înaintea duelului FCSB - Sepsi de luni seară.
07.05.2023 | 14:10
Elias Charalambous ingrijorat de situatia lui Andrea Compagno inainte de FCSB  Sepsi Are o problema
Elias Charalambous este îngrijorat cu privire la situația lui Andrea Compagno. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB închide etapa cu numărul 7 din play-off-ul SuperLigii pe Arena Națională, luni, 8 mai, de la ora 21:00 împotriva lui Sepsi. Echipa antrenată de Elias Charalambous are nevoie de victorie după succesul istoric al Farului, scor 7-2 cu Rapid.

Elias Charalambous, îngrijorat de situația lui Andrea Compagno înainte de FCSB – Sepsi: „Are o problemă la picior”

Farul s-a distanțat la șase puncte față de FCSB, însă roș-albaștrii se pot apropia din nou la trei puncte de lider dacă repetă istoria din meciul tur și o înving pe Sepsi. După ce Malcom Edjouma s-a accidentat și nu va mai juca în actuala stagiune, Elias Charalambous dezvăluie noi posibile probleme de lot din cauza accidentărilor.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno, golgheterul roș-albaștrilor și al doilea al campionatului după Marko Dugandzic, a acuzat probleme la picior, iar disponibilitatea pentru meciul cu Sepsi va fi decisă în cursul zilei de luni. Elias Charalambous a confirmat că Malcom Edjouma nu va mai juca până la finalul sezonului.

„Vom vedea care e situația lui Andrea. Compagno are o problemă la picior. Vom vedea mâine dacă va fi apt. Situația lui Edjouma o știți, este out. În rest, toți sunt disponibili pentru mâine”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă premegătoare meciului FCSB – Sepsi.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous, lăudat de Mihai Stoica: „E rar să întâlnești o astfel de persoană”

Mihai Stoica a vorbit despre Elias Charalambous, iar managerul general de la FCSB l-a lăudat pe antrenorul principal al roș-albaștrilor. Oficialul vicecampioanei a precizat că cipriotul s-a pliat perfect pe dorințele echipei finanțate de Gigi Becali.

„Vreți sau nu să credeți, mă uit la relația rol din momentul în care Elias a intrat în vestiarul nostru. E rar să întâlnești o astfel de persoană, mai ales că grecii și ciprioții sunt mai altfel, dar el e mai român decât românii.

ADVERTISEMENT

La fel nu a fost nicio problemă între Dică și Pintilii. Câ nu a existat chimie între ei, e altceva, dar nu au existat probleme. Unii se alintă când spun că nu au fost susținuți. Gigi nu vorbește cu antrenorii, Gigi vorbește cu mine, punct!

Mihai Stoică, dezvăluiri despre relație Charalambous – Pintilii

O singură discuție a avut-o cu Pintilii, dar după ce anunțase Dică plecarea sa. Cum să nu-mi spună mie antrenorii ce fac, eu sunt cu o treaptă ierarhică deasupra antrenorilor, cum aș putea eu să fiu subordonat de antrenori? Toți știu de bătaia dintre Burcă și Muhar, dar cei de la CFR ne spun că a fost o dispută verbală.

ADVERTISEMENT

Ce discuție verbală să fie, când amândoi au venit cu ochii vineți. E la mintea cocoșului galic. Noi avem antrenor principal, nu are doar licență. Nu există club în lumea asta, la care antrenorii secunzi să fie doar bodyguarzi. Elias a venit și a spus ce vrea să facă.

El e antrenor principal, la noi se vorbește, e democrație, el vorbește încă în engleză, nu știe română, e normal să transmită Pintilii sau Filip. Dacă el vorbea în limba natală, nu aduceam un translator? Să nu căutăm pete în soare. A fost un moment din 100 la meciul cu Craiova. Cum să ne legăm de un rahat de moment din ăsta? Iartă-mi exprimarea…

Contextul voi îl faceți! Mizeriile astea care apar în presă nu ar trebui să fie verificate totuși? Să mă sune și pe mine să îmi spun părerea. De când a luat Pintilii echipa, echipa a mers bine. Charalambous nu a schimbat ceva, a completat. Asta ar fi trebuit să schimbe Dică și nu a schimbat. Elias a spus că totul merge foarte bine, doar că vrea să mai completeze cu unele lucruri”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,25 este cota pentru „12” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT