Sport

Sezon terminat pentru Malcom Edjouma! „Nu mai merge la Belgrad!”. Unde se va recupera mijlocașul lui FCSB

Malcom Edjouma ratează finalul sezonului, Mihai Stoica dezvăluind că Marijana Kovacevic nu poate să intervină în zonele fibrilare afectate.
05.05.2023 | 20:27
Sezon terminat pentru Malcom Edjouma Nu mai merge la Belgrad Unde se va recupera mijlocasul lui FCSB
Sezon terminat pentru Malcom Edjouma. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a spus că Malcom Edjouma se va întoarce în Franța, acolo unde se va recupera, el fiind nevoit să stea între trei și șase săptămâni. În afară de mijlocașul francez, FCSB nu mai are alte probleme serioase din punct de vedere medical cu alți jucători.

Sezon terminat pentru Malcom Edjouma

Malcom Edjouma nu va mai juca în finalul sezonului pentru play-off și chiar dacă acesta și-a dorit să meargă la Belgrad, la Marijana Kovacevic, celebrul „vraci al fotbaliștilor” a anunțat conducerea vicecampioanei României că nu poate interveni în zona afectată:

ADVERTISEMENT

„S-a terminat campionatul pentru Edjouma! Va merge în Franța. Nu există nicio problemă între noi și Edjouma, dar nu poți merge la un jucător și să-l obligi să meargă la Belgrad. El a mai fost, a venit și a spus că vrea să meargă.

I-am trimis Marijanei zona unde e accidentat și e o zonă fibrilară, iar ea ne-a spus că nu intervine în acea zonă, nu-l primește nici ca pacient. Între 3 și 6 săptămâni se va recupera și o va face în Franța”.

ADVERTISEMENT

„E o pierdere mare! Când jocul nostru poate n-a funcționat perfect, a fost el care a tras echipa după el și a fost și acea serie de 4 goluri foarte importante ale lui.

Respectăm toate religiile, toate cutumele religiilor respective, nici nu vreau să vorbesc, să nu fiu interpretat eronat. E o accidentare la un antrenament.

ADVERTISEMENT

E sub contract cu noi, dacă va primi o ofertă bună pentru noi, cu siguranță că va pleca, la fel cum e și cu ceilalți jucători”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Tamm, Coman și Popescu sunt bine!”

Mihai Stoica a continuat și a vorbit despre starea medicală a lui Joonas Tamm, Florinel Coman și Octavian Popescu, despre care a spus că vor putea juca. Totodată, a spus și că au fost mici probleme cu Andrea Compagno, însă nu crede că este ceva îngrijorător.

ADVERTISEMENT

„Tamm e bine, va juca. Piciorul drept al lui Coman e bine, stângul mai puțin bine, dar va juca, va fi bine. Tavi Popescu s-a antrenat normal. Au mai fost mici probleme la Compagno, dar o să fie bine.

„Nici n-au fost negocieri, alaltăieri a semnat. Nu a fost nicio problemă, el a condus antrenamentele fizice fără nicio problemă”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT