Sport

Elias Charalambous, mesaj pentru fani înainte de Dinamo – FCSB. Ce le-a promis la derby

Elias Charalambous, antrenorul FCSB, s-a adresat public jucătorilor și suporterilor înainte de Dinamo - FCSB. Îi laudă pe „câini” înainte de derby.
25.11.2023 | 13:35
Elias Charalambous mesaj pentru fani inainte de Dinamo  FCSB Ce lea promis la derby
Elias Charalambous a prefațat partida Dinamo - FCSB. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a prefațat „Derby de România” și îi avertizează pe jucătorii FCSB-ului înainte de confruntarea cu echipa lui Ovidiu Burcă, aflată pe locul 15 în clasament. Ce spune antrenorul cipriot.

Elias Charalambous laudă Dinamo înainte de meciul cu FCSB: „Poziția în clasament nu e cea corectă. Au jucat un fotbal bun”

Elias Charalambous nu îi desconsideră pe cei de la Dinamo înainte de partida de pe Arena Națională: „E un derby și știm că nu contează poziția în clasament. Am văzut multe meciuri ale lor și consider că poziția lor în clasament nu este cea corectă și nu arată cum au jucat în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Cred că au luat mult mai puține puncte decât puteau, pentru că au jucat un fotbal bun. Trebuie să fim 100% concentrați ca să câștigăm. Au jucători buni, cu calitate și știm foarte bine că va fi un meci greu. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru a câștiga un astfel de meci. Repet, va fi foarte greu”.

Antrenorul vicecampioanei a dezvăluit cum se simt fotbaliștii care au revenit de la loturile naționale: „Jucătorii de la echipa națională s-au întors fericiți și sunt bucuroși că i-am avut la lot. E foarte important ceea ce au realizat chiar dacă nu își dau seama de asta în acest moment”.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a vorbit despre accidentarea lui Vlad Chiricheș: „Era la un pas să revină”

FCSB i-a pierdut pentru meciul cu Dinamo pe Octavian Popescu, Vlad Chiricheș și Vali Crețu, suspendant. Elias Charalambous regretă absența stoperului, care va fi una îndelungată: „Am pierdut un jucător foarte important pentru echipă. Era la un pas să revină și la ultimul antrenament s-a reaccidentat.

Îl vom pierde pentru o perioadă lungă pentru că s-a operat deja. Sper să se întoarcă mai puternic și mai sănătos. E un jucător important pentru vestiar și e un lider. E un caracter puternic și acum trebuie să își facă perioada de recuperare”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul s-a adresat apoi suporterilor: „Fanii sunt aproape de jucători din prima zi în care am venit aici. Singurul mesaj pe care vreau să li-l transmit e că jucătorii vor da totul pe teren pentru a-i face fericiți. Vreau să le în mulțumesc încă o dată că sunt alături de noi indiferent dacă pierdem sau câștigăm. Asta arată pasiunea și dragostea pe care o au pentru club”.

Charalambous a explicat cât de mult contează victoria împotriva lui Dinamo: „E foarte important să câștigăm și să ne resetăm. Trebuie să continuăm să câștigăm meciuri și ăsta e singurul mod prin care putem să câștigăm la nivel psihologic și să câștigăm campionatul. 

ADVERTISEMENT

Orice s-ar întâmpla, mereu am lucruri de corectat și îmbunătățit. Chiar și atunci când câștigăm. Încercăm la antrenamente să repetăm lucruri pentru a fi mai buni pe viitor. Jucătorii sunt foarte motivați și cele trei puncte sunt extrem de importante. Trebuie să rămânem pe primul loc”. 

Elias Charalambous laudă Dinamo înainte de derby: „Au jucat un fotbal bun”

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.77 este cota pentru ”2 solist” la meciul Dinamo - FCSB