Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce se întâmplă la Dinamo dacă pierde cu FCSB: „E de neacceptat!”

Dinamo speră să spele cu buretele un sezon nereușit chiar în derby-ul cu FCSB. Andrei Nicolescu face apel la luciditate și concentrare înaintea celui mai important meci al etapei a 17-a.
25.11.2023 | 00:33
Ce se intampla la Dinamo daca pierde cu FCSB E de neacceptat
Nicolescu cere concentrare maxima inainte de derby. foto sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo caută prima victorie din ultimele 3 luni în derby-ul cu FCSB. Formația lui Ovidiu Burcă nu a mai câștigat din luna august și a adunat doar două succese în primele 16 etape. În cealaltă tabără FCSB a pierdut două partide în tot atâtea meciuri și vine montată pentru un succes pe terenul lui Dinamo.

Dinamo e montată înainte de derby

“Noi am avut discuții de grup. Ei sunt foarte montați și concentrați, numai că știți. Pe fondul acestui joc bun din ultimele două etape, m-am uitat și la indicatori, m-am uitat și per ansamblu așa la meci, în ambele situații meritam punct sau puncte.

ADVERTISEMENT

Dacă nu ai reușita aia care să îți dea un pic de dezinvoltură rămâi cu o anumită teamă. Cel mai important este să avem luciditate duminică. Ei sunt conștienți că tot ce au produs până acum este sub valoarea lor și sub ceea ce pot să arate.

Asta e cel mai important, că toți sunt foarte conștienți că încă nu și-au demonstrat valoarea și ceea ce pot să facă. De aici poate veni acel click pentru o serie de rezultate bune. Nu joc eu, din păcate, știți cum e mintea umană, e destul de ușor de păcălit în anumite situații”, a declarat Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Parcursul lui Dinamo din acest sezon i-a dezamăgit pe fanii din Ștefan cel Mare. Formația pregătită de Ovidiu Burcă ocupă penultimul loc în clasament cu 10 puncte. Ultimul meci din campionat nu a fost unul încurajator. Dinamo a pierdut cu 1-0 în fața Universității Craiova.

Fanii dinamoviști nu s-au înghesuit la casele de bilete

“Eu cred că 30.000 este o cifră bună în contextul în care se desfășoară acest meci. Din păcate, noi nu suntem la nivelul la care ar trebui să fie Dinamo la nivel sportiv și e normal ca suporterii să aibe o reținere în a veni mai aproape de echipă.

ADVERTISEMENT

În acest context, 30.000 este o cifră foarte bună. Știm că suntem datori față de suporteri, ăsta e momentul jucătorilor că încep să își plătească. Este de neacceptat ca jucătorii să nu facă tot ce trebuie și tot ce depinde de ei pentru victorie.

Este de neacceptat să facă greșeli care nu sunt justificate în timpul meciului și care să denote lipsă de luciditate și concentrare. Și tot așa am spus că atâta timp cât lucrurile pe care ni le-am propus să le facem în joc și să avem un joc consistent nu duc la victorie, putem să acceptăm și un alt rezultat. Dar trebuie să arătăm că am făcut tot ce ținea de noi pentru obținerea victoriei.

ADVERTISEMENT

Ei au venit și au demonstrat că pentru Liga a 2-a au ridicat nivelul și calitatea, sunt titulari deci nu sunt transferuri ratate. Pe de altă parte, rezultatele pe care le are echipa nu sunt la nivelul așteptărilor noastre”, a completat Andrei Nicolescu.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Nicolescu face apel la luciditate

ADVERTISEMENT
Tags: