Sport

Elias Charalambous, moment de sinceritate. Singurul lucru care nu i-a plăcut de când a semnat cu FCSB. Ce spune despre protestul arbitrilor împotriva lui Gigi Becali

Elias Charalambous, antrenorul FCSB, s-a plâns de lucrul care îl enervează cel mai mult în București. Ce spune despre numărul record de fani anunțat la meciul cu CFR Cluj.
13.05.2023 | 19:35
Elias Charalambous moment de sinceritate Singurul lucru care nu ia placut de cand a semnat cu FCSB Ce spune despre protestul arbitrilor impotriva lui Gigi Becali
Elias Charalambous, în timpul meciului FCSB - Sepsi. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Andrea Compagno, Tavi Popescu și Malcom Edjouma înainte de FCSB – CFR Cluj. Antrenorul vicecampioanei a comentat și arbitrajul.

Elias Charalambous a comentat arbitrajele din acest final de sezon: „Cred că sunt greșeli omenești”

Elias Charalambous nu are nimic să le reproșeze „cavalerilor fluierului”, deși în acest play și în sezonul regulat au fost multe faze controversate.

ADVERTISEMENT

„Nu-mi place să vorbesc de arbitri. Trebuie să-i respectăm. Sunt oameni ca noi și la fel ca jucătorii fac și ei greșeli. Cred că sunt greșeli omenești.

Eu mereu am respectat arbitri, și ca jucător și ca antrenor. Am avut o relație bună cu ei și nu îmi place să vorbesc despre asta. E normal să mai facă erori”, a spus cipriotul la conferința de presă înainte de FCSB – CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous, iritat de traficul din București: „La Vaslui nu era nicio problemă”

Elias Charalambous se simte excelent la FCSB și a dezvăluit ce îl face cel mai fericit în România: „Îmi place că fiecare zi aici pentru că am întâlnit niște oameni de calitate. M-au ajutat foarte mult să mă integrez în echipă și întreaga atmosferă din jurul echipei mă face fericit”.

Întrebat care este lucrul care îl deranjează cel mai mult în România, antrenorul cipriot a fost sincer: „Traficul (n.r.râde). Sincer nu am foarte multe dificultăți legate de asta ca să fiu sincer. M-am descurcat mai în toate situațiile.

ADVERTISEMENT

Dar cel mai dificil lucru din România a fost traficul pentru mine. Nu pot să zic de altceva. La Vaslui nu era nicio problemă”, s-a mai amuzat el.

Ce spune despre meciul cu CFR Cluj: „Nu pot să spun că sperie un jucător anume”

Tehnicianul nu se teme de individualitățile ardelenilor, ci de forța lor colectivă: „CFR-ul are o echipă bună cu jucători experimentați, dar nu pot să spun că mă sperie un jucător anume. Nu e vorba de un jucător, mereu cred în echipă și asta e valabil și pentru clubul nostru.

ADVERTISEMENT

Pentru mine va fi cel mai greu meci. Știu că întâlnim campioana din anii trecuți și știm cât de greu va fi. Trebuie să muncim din greu pe teren, din primul până în ultimul minut. Trebuie să avem atitudinea din ultimele partide. Dacă nu facem lucrurile bine în acest meci, se va uita tot ce am făcut bine până acum.

Da, CFR Cluj e o forță. E o echipă mare, Are jucători buni, cu experiență. Sunt jucători care au câștigat campionate. Va fi foarte greu pentru noi, doar suntem pregătiți. Trebuie să câștigăm acest meci. Nu putem să ne gândim la prea multe. Eu nu mă gândesc la rezultatele din anii trecuți, contează ce va fi mâine


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,36 este cota pentru „x solist sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – CFR Cluj 

ADVERTISEMENT