Sport

Conducerea lui CFR Cluj iese la atac înaintea derby-ului cu FCSB: „Liniile la VAR s-au tras doar în defavoarea noastră!”

Conducerea CFR-ului iese la atac înaintea derby-ului cu FCSB, prezentând mai multe greșeli de arbitraj făcute în defavoarea echipei.
12.05.2023 | 20:31
Conducerea lui CFR Cluj iese la atac inaintea derbyului cu FCSB Liniile la VAR sau tras doar in defavoarea noastra
Conducerea lui CFR Cluj iese la atac înaintea derby-ului cu FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj, președintele campioanei României, este de părere că echipa sa a fost dezavantajată clar, chiar și în urma intervenției VAR-ului, spunând că liniile pentru ofsaid au fost trase în defavoarea CFR-ului.

Conducerea lui CFR Cluj iese la atac înaintea derby-ului cu FCSB

Conducerea CFR-ului iese la atac înaintea meciului cu FCSB, prin vocea lui Cristi Balaj, președintele campioanei României atrăgând atenția asupra greșelilor de arbitraj care s-au făcut împotriva clubului.

ADVERTISEMENT

„Supărarea a fost imensă și a venit după ceva timp când am fost rugat de patron să nu mai vorbesc despre arbitraj. Știu ce înseamnă să arbitrezi, știu cum e să greșești, dar nu știu cum e să greșești și să ai o corecție din partea VAR-ului.

Nu îi condamn pe cei care greșesc în meciuri, dar am o problemă cu cei care nu își corectează greșeala nici după ce a văzut că nu a luat inițial decizia corectă.

ADVERTISEMENT

Nu sunt eu deținătorul adevărului, nici Kyros Vassaras, dar eu prezint niște argumente telespectatorului și el decide. Ivan a fost în ofsaid, pentru că liniile au fost trase greșit”, a spus Cristi Balaj, la OrangeSport.

„Cine stabilește pe unde trece linia? Omul, nu?”

„Trecem la următoarea fază de la meciul cu Craiova, jucat de noi în deplasare. S-a tras altfel linia. Ivan era aplecat, dar linia s-a tras de la gheata sa. Scot în evidență modul în care CCA trage liniile. Când e în defavoarea CFR-ului, linia s-a tras la umăr.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii să încerce să-și întindă acasă un picior în spate, să vadă că automat te întinzi spre față. Și atunci de ce se trage linia la gheată?”, a mai spus Cristi Balaj.

„La meciul cu Rapid am avut un șoc, au tras linia greșit, după au revenit. S-a tras pe la picior sau pe la umăr de fiecare dată când a fost în dezavantajul CFR-ului.

ADVERTISEMENT

Cine stabilește pe unde trece linia? Omul, nu? Poți să și greșești, nu știu, noi doar scoatem în evidență mai multe greșeli!”, a declarat președintele campioanei României.

ADVERTISEMENT
Tags: