Sport

Elias Charalambous s-a bucurat ca un copil la finalul meciului Sepsi – FCSB 1-2. Nu s-a dus la galerie, dar s-a pupat cu un jucător de la adversari! Video și foto exclusiv

Elias Charalambous a debutat cu dreptul și a sărbătorit pe teren alături de restul staff-ului succesul din meciul Sepsi - FCSB 1-2.
04.04.2023 | 00:10
Elias Charalambous sa bucurat ca un copil la finalul meciului Sepsi  FCSB 12 Nu sa dus la galerie dar sa pupat cu un jucator de la adversari Video si foto exclusiv
Elias Charalambous a debutat cu dreptul și a sărbătorit pe teren alături de restul staff-ului succesul din meciul Sepsi - FCSB 1-2. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Antrenorul cipriot a fost urmărit pas cu pas de FANATIK la prima apariție alături de vicecampiona României. Charalambous a transmis în teren indicațiile lui Mihai Pintilii, a fluierat și și-a aplaudat non-stop jucătorii.

Bucurie fără margini pentru Elias Charalambous după Sepsi – FCSB 1-2

Finalul întâlnirii Sepsi – FCSB 1-2, din etapa a 2-a a play-off-ului din SuperLiga, l-a găsit extrem de tensionat pe Elias Charalambous, iar FANATIK i-a surprins bucuria uriașă după ultimul fluier al arbitrului Sebastian Colțescu.

ADVERTISEMENT

În ultimele secunde ale jocului, tehnicianul cipriot a stat de vorbă cu arbitrul de rezervă Andrei Antonie și îl întreba pe acesta cât mai este din joc. Momentul încheierii meciului a fost o adevărată descătușare pentru antrenorul cu licență PRO.

FANATIK l-a filmat în timp ce se îmbrățișa cu Mihai Pintilii, Lucian Filip și ceilalți oameni din staff care se aflau pe bancă, pentru ca mai apoi să meargă să se salute cu omologul său de la Sepsi, italianul Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

În culmea fericirii, cipriotul a intrat pe teren și a mers să salute brigada de arbitrii și pe jucătorii formației covăsnene, în timp ce elevii săi se aflau deja într-un colț al terenului pentru a sărbători cu fanii. Undeva la mijlocul terenului el s-a îmbărțișat și a avut o discuție mai lungă cu Adnan Aganovic, care i-a fost adversar și în campionatul Ciprului.

Charalambous s-a răzgândit și nu a mai mers la galerie

După ce a stat de vorbă cu Aganovic, FANATIK l-a surprins pe Elias Charalambous când a plecat de la centrul terenului spre zona unde se aflau fanii din Peluza Nord, care cântau și se bucurau deja alături de jucători.

ADVERTISEMENT

Singur fiind, cipriotul a făcut câțiva pași în direcția galeriei, a ajuns aproape de marginea careului de 16 metri, dar în acel moment s-a răzgândit și a făcut cale întoarsă luând-o spre tunelul care duce la ieșirea din teren.

Tehnicianul vicecampioanei României este de părere că unele lucruri mai trebuie reglate la echipă, dar consideră că prin mai multă atenție jucătorii săi pot să obțină victorii pentru a câștiga campionatul.

ADVERTISEMENT

Jucătorii ”roș-albaștrilor” s-au arătat mulțumiți de venirea lui Elias Charalambous pe banca tehnică, și au avut numai cuvinte de laudă la adresa cipriotului care pare că s-a integrat foarte bine în grup.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,39 este cota pentru „x solist sau peste 2,5 goluri” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT