Sport

CCA a decis ce arbitru va conduce derby-ul FCSB – CFR Cluj. Gigi Becali a știut delegarea încă de la începutul săptămânii!

CCA a stabilit arbitrul care va arbitra meciul FCSB - CFR Cluj, unul care le dp fiori ardelenilor. Mai mult, Gigi Becali a știut de acum câteva zile vine va fi delegat.
13.05.2023 | 13:20
CCA a decis ce arbitru va conduce derbyul FCSB  CFR Cluj Gigi Becali a stiut delegarea inca de la inceputul saptamanii
CCA a stabilit arbitrul care va arbitra meciul FCSB - CFR Cluj, unul care le dp fiori ardelenilor. Mai mult, Gigi Becali a știut de acum câteva zile vine va fi delegat. Sursă foto: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Partida de pe Arena Națională este una vitală pentru ”roș-albaștri”, aflați  în lupta la titlu cu Farul Constanța. Formația din Gruia și-a micșorat semnificativ șansele după remiza din etapa precedentă.

Sebastian Colțescu, arbitrul trimis de CCA la FCSB – CFR Cluj

Întâlnirea FCSB – CFR Cluj, programată duminică, 14 mai, de la ora 21:00, este capul de afiș al etapei a 8-a a play-off-ului din SuperLiga, iar CCA a decis să-l trimită pe Sebastian Colțescu, unul dintre cei mai buni arbitri români ai momentului.

ADVERTISEMENT

Colțescu va fi ajutat de asistenții Daniel Mitruți și George Neacșu, iar arbitru de rezervă a fost desemnat Adrian Cojocaru. În camera VAR se vor afla Cătălin Popa și Vladimir Urzică, iar observator de arbitri a fost delegat Eduard Dumitrescu.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a știut încă de la începutul săptămânii că va avea parte de un arbitru de top la jocul de pe Arena Națională cu CFR Cluj și a avansat numele lui Sebastian Colțescu și al lui Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera a menționat că marile probleme vin de la sistemul de arbitraj video și a sperat că la meciurile formației sale în camera VAR se va afla Ovidiu Hațegan. El a precizat că dacă Hațegan ar fi fost la mai multe meciuri ale ”roș-albaștrilor”, echipa era departe în acest moment.

Colțescu, contestat vehement de CFR

În urmă cu mai puțin de o lună, Sebastian Colțescu a fost acuzat de cei de la CFR Cluj că a influențat rezultatul final al partidei pierdute la Ovidiu cu Farul, scor 0-1, decisivă la acel moment în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Patronul ardelenilor, Neluțu Varga, a lansat un atac furibund la adresa lui Colțescu și a fost în pragul unei crize de nervi. Omul de afaceri a acuzat un ofsaid clar la golul ”marinarilor” și un penalty neacordat pentru formația sa.

”Centralul” a fost în centrul atenției și la întâlnirea Sepsi – FCSB 1-2, în care a fost arătat cu degetul de gazde că a arbitrat la alibi, a tolerat tragerile de timp ale jucătorilor oaspeți și că toate deciziile importante au fost într-o singură direcție.

ADVERTISEMENT

Sebastian Colțescu a arbitrat la începutul lunii februarie derby-ul CFR Cluj – FCSB 0-1, din sezonul regulat. Atunci, el l-a iertat de eliminare pe Andrea Compagno în startul jocului și i-a refuzat o lovitură de la 11 metri italianului în finalul primei reprize.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,88 este cota pentru „1 solist și sub 5,5 goluri” la meciul FCSB – CFR Cluj 

ADVERTISEMENT