Sport

Charalambous mai vrea în Ghencea după FCSB – CFR Cluj 1-0: „Atmosfera, uluitoare”

Elias Charalambous, antrenorul FCSB, a fost extrem de bucuros după FCSB - CFR Cluj 1-0. Cipriotul s-a îndrăgost de stadionul Ghencea.
07.08.2023 | 00:11
Charalambous mai vrea in Ghencea dupa FCSB  CFR Cluj 10 Atmosfera uluitoare
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a reușit prima victorie în Ghencea pe banca FCSB-ului, iar antrenorul a fost extrem de fericit la finalul derby-ului cu CFR Cluj.

Elias Charalambous, euforic după FCSB – CFR Cluj 1-0: „Sunt mândru de jucătorii mei”

Elias Charalambous a tras concluziile după FCSB – CFR Cluj 1-0, primul meci pe Ghencea pentru vicecampioana României după mai bine de opt ani: „Vreau să îi felicit pe jucătorii mei în primul rând pentru atitudinea și caracterul de care au dat dovată. Au fost foarte concentrați.

ADVERTISEMENT

Fanii ne-au încurajat incredibil și a fost o atmosferă de care îmi era dor. Sunt mândru de jucătorii mei. Mi-a fost frică că lucrurile vor sta rău. 

Din punctul meu de vedere, e mai bine pentru noi aici, dar trebuie să rămânem modești, e doar prima parte a campionatului. Trebuie să ne bucurăm, dar ne așteaptă un meci greu în câteva zile”.

ADVERTISEMENT

Compagno a fost omul meciului pentru FCSB și a contribuit decisiv la singurul gol al partidei: „Jucătorii care intră pe parcurs nu sunt doar rezerve. Compagno a ajutat echipa, a avut o atitudine extraordinară și ne-a ajutat să câștigăm acest meci”.

Elias Charalambous, lămuriri despre poziția lui Octavian Popescu. Vrea ca FCSB să joace în Ghencea în continuare: „E frumos”

Elias Charlambous a oferit explicații despre „perla” lui Gigi Becali: „Am fost întrebat înainte de meci. Am spus că Octavian Popescu era într-o formă foarte bună și i-am analizat pe adversari și așa am crezut că e mai bine. A jucat foarte bine în prima repriză. Cred că și-a arătat calitatea și în celelalte meciuri. Nu e vorba de poziție, ci de calitatea jucătorilor. Avem fotbaliști care joacă pe mai multe poziții. 

ADVERTISEMENT

Sunt o persoană care crede că apărarea se bazează pe jocul colectiv, întreaga echipa. Cred că jucătorii acum se cunosc mai bine între ei, sunt obișnuiți cu ceea ce li se cere, dar sunt lucruri de îmbunătățit”.

Antrenorul cipriot și-ar dori ca FCSB să joace în continuare pe stadionul „Steaua”: „Sunt foarte fericit pentru fani. Au făcut o atmosferă extraordinară. E important ca jucătorii să evoleuze într-o astfel de atmosferă, dar și pentru fotbalul românesc. Azi au fost uluitori. 

ADVERTISEMENT

E frumos, sperăm să mai jucăm aici. Cred că decizia va fi luată în aceste zile. A fost un test bun. E un stadion frumos”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,00 este cota pentru „FCSB se califică” înainte de dubla FCSB – Nordsjaelland

ADVERTISEMENT