Sport

Adi Ilie a dat lovitura de start la FCSB – CFR Cluj. Cum a reacționat Peluza Nord. Update exclusiv

Adrian Ilie a dat lovitura de start la FCSB - CFR Cluj, așa cum a dezvăluit FANATIK. Cadou pentru „Cobra” din partea vicecampioanei
06.08.2023 | 21:33
Adi Ilie a dat lovitura de start la FCSB  CFR Cluj Cum a reactionat Peluza Nord Update exclusiv
Adrian Ilie a salutat galeria FCSB-ului și a primit un tricou personalizat al vicecampioanei
ADVERTISEMENT
06-08-2023
18:39

Adrian Ilie a dat lovitura de start la FCSB - CFR Cluj

Adrian Ilie a fost aplaudat la scenă deschisă în Ghencea, la FCSB – CFR Cluj. Fostul mare atacant a dat lovitura de start în uralele spectatorilor. 

Adrian Ilie, îmbrățișare cu Darius Olaru
Adrian Ilie, îmbrățișare cu Darius Olaru

„Cobra” s-a îmbrățișat cu Darius Olaru și a primit și un cadou din partea vicecampioanei României, prin Florinel Coman: un tricou al FCSB și cu numele său pe spate. Adrian Ilie i-a aplaudat pe fani și a salutat Peluza Nord.

06-08-2023
13:45

Adrian Ilie a confirmat că va da lovitura de începere la FCSB - CFR Cluj

Adrian Ilie a confirmat faptul că va da lovitura de începere la derby-ul FCSB – CFR Cluj din Ghencea, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

”Ne vedem diseară”, a scris fostul internațional pe contul său de Instagram. Fostul internațional a susținut întotdeauna că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei.

FCSB revine în Ghencea după o pauză de mai bine opt ani.

Revenirea vicecampioanei României în Ghencea a stârnit un interes uriaș în rândul suporterilor, iar liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a anunțat la FANATIK SUPERLIGA, că arena va avea în premieră parte de un sold-out.

FCSB – CFR Cluj va începe cu lovitura de start dată de o legendă a Stelei

”Roș-albaștrii” vor să onoreze cum se cuvine întoarcerea în Ghencea după mai bine de opt ani de pauză, iar FANATIK a aflat că fosta legendă a Stelei, Adrian Ilie, va fi invitatul special. Fostul internațional va da lovitura de începere a meciului.

ADVERTISEMENT

Analistul FANATIK SUPERLIGA a jucat pentru Steaua București în perioada 1993-1996, reușind să marcheze 37 de goluri în 108 partide jucate în toate competițiile. După trei ani petrecuți în Ghencea, Adrian Ilie a fost cedat la Galatasaray Istanbul.

În perioada în care a îmbrăcat tricoul Stelei, atacantul în vârstă acum de 49 de ani, a câștigat de trei ori titlul de campion, o dată Cupa României și de două ori Supercupa României.

ADVERTISEMENT

Mustață anunță atmosferă incendiară în Ghencea

Partida FCSB – CFR Cluj, din etapa a 4-a din SuperLiga, se va disputa duminică, 6 august, de la ora 21:30. Întâlnirea este considerată a fi cu grad ridicat de risc din cauza ultrașilor CSA Steaua, care au amenințat că vor crea incidente după ce echipa lui Gigi Becali a priomit acceptul de a juca în Ghencea.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei vicecampioanei României, a anunțat la FANATIK SUPERLIGAnu crede că mesajele Peluzei Sud poate să-i sperie pe adevărații fani ai FCSB-ului, care vor umple stadionul Ghencea cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Înaintea startului de sezon, Gigi Becali nu i-a dat nicio șansă CFR-ului în lupta la titlu. Jocul arătat de ardeleni l-a făcut pe patronul de la FCSB să își schimbe impresia. Totuși, la FANATIK SUPERLIGA, el a declarat că ardelenii pot obține cel mult un egal în Ghencea.

Replica a venit imediat de la patronul Neluțu Varga. Într-o intervenție la FANATIK SUPERLIGA, patronul CFR-ului s-a arătat încântat de ce a arătat echipa sa la returul cu Adana Demirspor, chiar dacă a fost eliminată, și a prezis o victorie a ardelenilor în Ghencea.

ADVERTISEMENT

Ce este de remarcat înaintea acestui derby este faptul că FCSB are parte de un start perfect de sezon. Este pentru prima oară după șapte ani, când echipa lui Becali câștigă primele trei meciuri din campionat.

ADVERTISEMENT