Sport

Elias Charalambous a vorbit despre revenirea lui Vlad Chiricheș în meciul Rapid – FCSB!

Elias Charalambous a anunțat revenirea lui Vlad Chiricheș la FCSB. Ce se va întâmpla la derby-ul cu Rapid și de ce nu se decide campioana.
08.03.2024 | 16:20
Elias Charalambous a vorbit despre revenirea lui Vlad Chiriches in meciul Rapid  FCSB
Elias Charalambous e gata să îl trimită în luptă pe Vlad Chiricheș la derby-ul cu Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a vorbit înainte de meciul cu Rapid în cadrul unei conferințe de presă. Antrenorul cipriot nu crede că FCSB ar putea tranșa lupta la titlu în cazul unei victorii în derby.

Elias Charalambous îl trimite pe Vlad Chiricheș în teren cu Rapid: „Sunt șanse să joace”

Elias Charalambous a lăsat de înțeles că Vlad Chiricheș ar putea apărea pe teren la derby-ul cu Rapid: „Chiri va fi cu noi, săptămâna trecută s-a antrenat cu echipa și sunt șanse să joace mâine, da”.

ADVERTISEMENT

Cipriotul încearcă să ia presiunea de pe umerii jucătorilor săi înainte de derby: „Vom avea un nou meci dificil, ca de fiecare dată. Nu este cu nimic diferit faţă de alte dăţi. Suntem concentraţi pe câştigarea acestei partide.

Cele trei puncte ar putea fi foarte importante pentru viitor. Nu este o finală, este un meci ca oricare altul înaintea sfârşitului competiţiei”.

ADVERTISEMENT

Charalambous este sigur că FCSB mai are de tras pentru a se apropia de titlu: „Este ultimul meci din sezonul regulat, dar indiferent de rezultat nu se va decide acum campioana. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun în acest meci şi să nu fim concentraţi pe alte aspecte”.

Elias Charalambous a analizat Rapid: „Valoarea echipelor e foarte apropiată”

Elias Charalambous e extrem de optimist înainte de derby-ul cu Rapid: „După ultimele meciuri mi-am dat seama că jucătorii mei sunt în formă, sper ca şi mâine să facem un meci bun. Trebuie să arătăm ca o echipă, să avem un joc colectiv bun, pentru că nu ne ajută ca doar doi sau trei jucători să evolueze bine.

ADVERTISEMENT

Rapid e o echipă bună, are jucători buni şi trebuie să fim foarte atenţi, să fim foarte agresivi. Cred că micile detalii vor face diferenţa. Dacă vă uitaţi pe clasament valoarea echipelor este foarte apropiată. Nu cred că Rapid este singura echipă care se va lupta cu noi pentru titlul de campioană”.

Antrenorul FCSB-ului nu se teme deloc de presiunea creată de suporterii Rapidului: „Nu contează foarte mult stadionul pe care jucăm. Arena Naţională este un stadion bun, foarte frumos şi foarte bun pentru jucători. În plus, au loc mulţi suporteri şi va fi o atmosferă frumoasă. Sper să fie un stadion plin şi o atmosferă frumoasă. Cel mai important lucru este ca jucătorii să îşi facă fanii fericiţi mâine şi sper că se va întâmpla asta”.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a ținut din nou să puncteze: „E încă un meci frumos, dificil, ca în fiecare săptămână, nu e nimic diferit de celelalte meciuri, e un meci pe care vrem să îl câștigăm, să luăm 3 puncte care ne vor ajuta în viitor. Nu o finală, e prea devreme, e un joc, avem multe jocuri până la final”. 

Elias Charalambous, conferință de presă înainte de Rapid - FCSB

ADVERTISEMENT
Betano oferă cota 2.60 pentru o victorie a FCSB în meciul cu Rapid