Life

Eliminare dură la Survivor România 2023. Cine a plecat acasă după ediția din 26 aprilie. Update

Eliminare dură la Survivor România 2023. Cine pleacă acasă după ediția din 26 aprilie. Vica Blochina a reacționat și ea imediat.
26.04.2023 | 23:26
Eliminare dura la Survivor Romania 2023 Cine a plecat acasa dupa editia din 26 aprilie Update
Eliminare dură la Survivor România 2023. Foto Pro TV
ADVERTISEMENT
26-04-2023
20:15

Bianca Patrichi a fost eliminată de la Survivor!

Bianca Patrichi a fost concurenta eliminată de la Survivor. Dan Pavel i-a rostit numele în ediția din această seară.

„Concurentul care merge direct spre casă este Bianca! Pentru tine a fost ultimul consiliu tribal”, a spus prezentatorul.

”Am promis că nu mai vreau să plâng. Felicitări, Andrei Krișan. Ne vedem în maxim 4 săptămâni. Nu am niciun regret, așa vreau să ies. Vreau să cred că am arătat tot ce am avut mai bun. Mă bucur foarte tare că rămâne Krișan”, a spus Bianca, la plecare. Iată ce a mai declarat aceasta la plecare, aici. 

26-04-2023
19:25

Cine a câștigat jocul de imunitate

Bianca și Dan Ursa s-au confruntat din nou. Scorul este acum 9-3 pentru echipa lui Robert. Următoarea confruntare, cea decisivă, a fost dintre Alexandra Ciomag și Carmen Grebenișan.

 Alexandra Ciomag a adus victoria pentru echipa lui Robert!

26-04-2023
18:16

Andrei Krișan și Robert, duel la Survivor

Andrei Krișan și Robert s-au confruntat la Survivor, chiar după ce acesta din urmă l-a nominalizat spre elininare pe fostul lui coleg de la Războinici

Este 2-0 pentru echipa lui Robert, unul dintre căpitanii de la jocul pentru comunicare. Acesta s-a impus în fața adversarului său.

26-04-2023
18:10

A început jocul pentru comunicare la Survivor

Jocul pentru comunicare a început. Bianca și Andreea s-au luptat, iar cea care a reușit să se impună a fost Andreea Moromete, care a deschis scorul pentru echipa lui Robert!

Eliminare dură la Survivor România 2023. Cine pleacă acasă în ediția de pe 26 aprilie 2023. Vica Blochina a reacționat.

Eliminare dură la Survivor România 2023. Cine pleacă acasă

În ediția din această seară de la Survivor România va fi eliminat un concurent. Iată cine pleacă acasă, de fapt. După multe tensiuni la nominalizări, s-a aflat și cine este persoana care pleacă acasă.

ADVERTISEMENT

Se dă jocul de comunicare în această seară la Survivor, iar cei care vor fi căpitani de echipă vor fi nimeni alții decât Robert și Krișan, chiar cei care și-au spus cuvinte grele în ediția trecută.

Krișan este chiar unul dintre concurenții propuși spre eliminare, iar Robert este chiar cel care l-a nominalizat. Robert a câștigat colanul de imunitate și l-a nominalizat pe Andrei Krișan, despre care a spus că nu îl mai consideră un fost Războinic.

ADVERTISEMENT

Cine pleacă acasă, de fapt. Eliminare la Survivor România

La consiliul de eliminare, numele rostit va fi cel al Biancăi Patrichi. Aceasta este cea care pleacă  acasă, după ce nu a obținut destule voturi pentru a rămâne în competiție.

Vica Blochina a reacționat la această veste pe pagina de Instagram Viperele Vesele. Aceasta a scris „Maria Magdalena Raus”. Și Alina Radi a reacționat, fericită că pleacă Bianca Patrichi: „Bineee!”, a scris ea.

ADVERTISEMENT

În schimb, Krișan se salvează de la eliminare, spre nemulțumirea lui Robert, care l-a nominalizat pentru a-l vedea eliminat. Cu această ocazie, mai rămân în competiție doar câțiva concurenți, toți membri ai grupului Taino.

„Am observat că susține cealaltă strategie de votare. A susținut cu ajutor de pe bancă în condițiile în care știa că aduce un avantaj celorlalți.

ADVERTISEMENT

Am considerat că nu mai este fost Războinic pentru mine. Ce a pus benzină pe foc a fost când s-a bucurat la punctul Biancăi în condițiile în care strategia noastră este demontată dacă lua Bianca colanul. Nu a fost loial strategiei și principiilor noastre, foștilor Războinici”, a spus Robert.

La rândul său, Bianca a început să plângă când a aflat că este propusă spre eliminare de întregul său grup, la votul comun. Aceasta va fi foarte emotivă și după aflarea veștii că pleacă acasă.

ADVERTISEMENT
Tags: