Life

Survivor România 2023 live video, 18 ianuarie. Maria Lungu a fost eliminată, Sebastian Dobrincu a părăsit și el competiția

Survivor România revine astăzi, 18 ianuarie, cu o nouă ediție. Va avea loc o eliminare neașteptată, iar un concurent va pleca acasă direct de pe plajă.
18.01.2023 | 23:26
Survivor Romania 2023 live video 18 ianuarie Maria Lungu a fost eliminata Sebastian Dobrincu a parasit si el competitia
Survivor România 2023, live video, ediția din 18 ianuarie 2023. Sursa foto: Capturi Pro TV
ADVERTISEMENT
18-01-2023
21:28

Daniel Pavel, după eliminarea Mariei Lungu de la Survivor România

Daniel Pavel a ținut un mic discurs după eliminarea Mariei Lungu de la Survivor România. 

”Ai adus punct încă din jocul de deschidere. Te-ai luptat. Ei vă văd acasă așa cum sunteți. Te-ai luptat și tu cu adversitățile, de la vreme, până la oponenți, până la propriul tău trib.

Maria Lungu, îți doresc succes pe mai departe”, a spus Daniel Pavel. 

Întrebată care este cel mai mare regret al său la Survivor România, Maria Lungu a spus că regretă că nu a rămas în continuare la Survivor România. 

18-01-2023
21:25

Maria Lungu a fost eliminată de la Survivor România 2023

Maria Lungu a fost eliminată de la Survivor România 2023, așa cum și-au dorit colegii săi. 

”Poate ar trebui să mai las de la mine. O să mă uit când ajung acasă și o să mă uit la parcursul meu de aici și o să analizez. Evident, din orice trebuie să învățăm ceva”, a spus Războinică după ce Daniel Pavel a anunțat că a fost eliminată.

”Să fie mai atenți pentru că nu orice zboară se mănâncă. De multe ori ei sunt creduli, prea buni la suflet și să nu funcționeze asta împotriva lor”, a fost mesajul Mariei Lungu pentru colegii săi. 

 

18-01-2023
20:59

A început Consiliul de eliminare de la Survivor România 2023

A început Consiliul de eliminare la Survivor România 2023, iar Daniel Pavel se pregătește să anunțe cine va pleca acasă. 

În pericol de eliminare sunt trei Războinici. Este vorba despre Maria Lungu, Codruța Began și Andrei Neagu.

”Sunt foarte emoționată. Nu îmi doresc să plec acasă pentru că consider că timpul meu nu a expirat în această competiție și încă mai am multe de oferit”, a spus Maria Lungu. 

”Am venit împăcată și conștientă. Emoții există pentru că așteptăm un verdict. Sufletul meu sincer este deja în drum spre casă pentru că duce deja dorul copilului meu și al soțului, dar conștiința mea a rămas pe insulă pentru că își dorește să lupte”, a continuat Codruța Began. 

”Mă simt cu foarte multe emoții. Mă simt ca un actor care se grăbește să meargă acasă, dar sper ca nu ăsta să fie drumul meu. Vreau în continuare să demonstrez de ce am venit la Survivor”, a adăugat la rândul său, Andrei. 

 

18-01-2023
20:35

Sebastian Dobrincu pleacă de la Survivor România

Daniel Pavel l-a invitat pe Sebastian Dobrincu pe covorul roșu. Faimosul a venit în cârje pentru a-și saluta colegii, iar momentul a fost unul cu adevărat emoționant.

”Ne-a fost dor de tine, nu am știut nimic de tine”, i-au spus colegii acestuia. 

Întrebat despre cum se simte, Sebastian Dobrincu, a avut un discurs cât se poate de emoționant. Se pare însă că acesta nu va mai continua la Survivor România. 

”Într-un cuvânt ca să fiu sincer frustrat. Până acum Survivor a fost o experiență care mi-a priit. Intram pe traseu cu drag. În schimb cred că toate lucrurile în viață se întâmplă cu un motiv.

Pare că până aici a fost. Spuneam că Survivor este un nou capitol din viața mea. Se pare că se termină aici. Sunt recunoscător pentru tot ce am trăit aici.

Plec cu multe lecții. Verdictul medical spune că am nevoie de intervenție chirugicală de urgență. Doare mai puțin intervenția medicală decât faptul că nu mai pot lupta.

Aveam nevoie să lupt, să trăiesc la maxim experiența asta. Din păcate nu am putut, dar poate că toate se întâmplă cu un motiv”, a spus Sebastian Dobrincu. 

”Din punct de vedere medical, pentru tine, Survivor România se oprește aici și acum”, a completat Daniel Pavel. 

18-01-2023
20:23

10-6. Războinicii au câștigat kit-ul de pescuit

DOC și Andrei Krișan revin pe traseu. De această dată, DOC nu a mai fost în formă și nu a reușit să ajungă până la finalul traseului. 

Următorul punct a ajuns tot la Războinici, scorul fiind de 9-6. 

Ada și Maria Lungu s-au întors și ele pe traseu, iar cursa a fost una decisivă pentru Faimoși. 10-6 pentru Războinici, iar kit-ul de pescuit merge la ei. 

18-01-2023
20:09

8-6 pentru Războinici la Survivor România

Jorge și Dan Ursa au intrat pe traseu. Norocul a fost de partea Războinicilor de această dată, într-un timp foarte scurt. Scorul este acum de 7-6 pentru Războinici.

Bianca Patrichi și Alexandra Ciomag sunt următoarele care intră pe traseu. Deși a intrat pe traseu pentru prima oară, Alexandra le-a mai adus un punct Războinicilor, scorul fiind de 8-6. 

18-01-2023
20:01

Egalitate din nou la Survivor România: 6-6

Ionuț Iftimoaie și Robert Moscalu sunt următorii. Robert Moscalu a intrat pentru prima oară pe traseu și în primă fază s-a dezechilibrat.

La final, norocul a fost de partea lui Ionuț Iftimoaie, care prima oară nu s-a descurcat atât de bine. Scorul a ajuns deci la 6-5 pentru echipa Războinicilor.

Luciana Vagneti și Ștefania Stănilă au intrat și ele pe traseu. Punctul câștigător de această dată a mers tot la Faimoși, scorul fiind de 6-6. 

18-01-2023
19:54

6-4 pentru echipa Războinicilor

Kamara și Răzvan Danciu revin pe traseu. Dacă tura trecută nu a avut noroc, iată că de această dată, Răzvan Danciu le-a adus un punct războinicilor, ducând astfel scorul la 6-3.

De cealaltă parte, Kamara nu a adus niciun punct nici în primul și nici în cel de-al doilea traseu.

Mai departe, pe traseu au intrat Carmen Grebenișan și Codruța Began. De această dată, Carmen Grebenișan a adus primul său punct de astăzi Faimoșilor, ducând scorul la 6-4 pentru echipa Războinicilor.

De cealaltă parte, Codruța Began a ratat și de această dată. 

18-01-2023
19:39

5-3 pentru echipa Războinicilor

Andrei Krișan și Ionuț Iftimoaie au intrat pe traseu. Scorul s-a schimbat total, iar Războinicii conduc cu 4-3. 

Bianca Patrichi și Maria Lungu au fost ultima grupă care a avut de parcurs traseul. Și următorul punct a mers tot către echipa Războinicilor, scorul fiind de 5-3. 

18-01-2023
19:32

Scor de 3-3 la Survivor România 2023

Alin Chirilă și Kamara au fost următorii concurenți. Iată că Războinicii își revin iar scorul ajunge la 3-2, pentru Faimoși.

Mai departe, pe traseu au intrat Ada Dumitru și Alexandra Porkolab. Scorul a devenit egal, de 3-3, după ce Porkolab a adus un nou punct pentru în echipa Războinicilor. 

18-01-2023
19:24

3-1 pentru echipa Faimoșilor

Jorge și Răzvan Danciu continuă traseul. Deși Jorge a întâmpinat câteva dificultăți pe traseu, el a adus încă un punct Faimoșilor, într-un timp foarte scurt.

De cealaltă parte, Răzvan Danciu mai avea o treime de traseu de executat, rămânând cu mult în urma Faimosului. 

Următoarele pe traseu au fost Ștefania Stănilă și Codruța Began. Următorul punct a mers tot către echipa Faimoșilor. 

18-01-2023
19:11

1-1 la Survivor România 2023

Pe traseu au intrat DOC și Andrei Neagu, iar primul punct a mers către echipa Faimoșilor.

Mai departe, Carmen Grebenișan și Andreea Moromete au intrat pe traseu. Punctul câștigător a mers către echipa Războinicilor de această dată, scorul fiind de 1-1. 

18-01-2023
19:04

Începe lupta la Survivor România 2023

Faimoșii și Războinicii se luptă în ediția de miercuri pentru un kit de pescuit. Vica Blochina și Remus Moscalu nu vor intra pe traseu, după cum a anunțat Daniel Pavel.

Cei doi nu vor putea face traseul din cauza problemelor medicale.

Mai departe, atât Războinicii cât și Faimoșii și-au ales câte un concurent. 

Andrei Neagu l-a ales pe DOC, în timp ce Ada a ales-o pe Alexandra Porkolab. 

Alin Chirilă l-a ales pe Kamara, iar Jorge pe Răzvan. Andreea Moromete intră pe traseu cu Carmen Grebenișan, iar Bianca cu Maria Lungu.

Andrei Krișan l-a ales pe Ionuț Iftimoaie, iar Ștefania pe Codruța Began.

18-01-2023
18:56

Codruța Megan și Maria Lungu, acuzații dure după consiliu

Maria Lungu și Codruța Began au continuat atacurile reciproce și în ediția din această seară de la Survivor România 2023.

Totul a pornit de la Maria Lungu, care a avut doar reproșuri la adresa colegei sale. 

”M-ai făcut proastă, m-ai făcut nesimțita, m-am făcut că nu aud. Ești și ditamai profesoara, ai și copii acasă, mai ești și o mincinoasă. (…) Te-am evitat, nu m-am băgat în seamă cu tine pentru că am crezut că ai o vârstă”, a spus Maria Lungu, în ediție de miercuri, 18 ianuarie de la Survivor România 2023. 

Mai departe, Codruța Began a preferat să se retragă. Aceasta susține că nu va ajunge niciodată la nivelul colegei sale și preferă să o evite atât cât poate.

”Minți cu nerușinare.  (…) Nu accept să mă umilească și să mă jignească o neica nimeni. Consider că sunt o femeie matură care nu merită așa ceva și că nu merit să mă cobor la nivelul ei. Am preferat să plec să nu o alimentez”, a adăugat aceasta.

Și ceilalți colegi din echipa Războinicilor i-au luat apărarea, Robert Moscalu precizând că va vota ca Maria Lungu să fie eliminată, atât cât va fi nevoie. 

18-01-2023
18:36

O noapte dificilă pentru Faimoși și Războinici la Survivor România 2023

A fost o noapte dificilă atât pentru Războinici cât și pentru Faimoși la Survivor România 2023.

O ploaie torențială a început în timpul nopții. Marea majoritate a Războinicilor nu s-au odihnit deloc, iar unii dintre ei s-au trezit și uzi. 

”A fost haos. Nu prea am dormit. A fost o seară interesantă, o trezire interesantă. A plouat în reprize, m-am trezit ud. Nu mi-a plăcut”, a spus Andrei Neagu. 

”A fost cea mai lungă noapte din viața mea Nici cât am stat în spital cu copiii mei nu a fost așa lungă noaptea ca asta”, a spus la rândul ei, Lucianna Vagneti.

”Problema e că a bătut vântul și toată apa a intrat pe platformă”, a adăugat Alin Chirilă. 

La rândul lor, Faimoșii au trăit momente de calvar noaptea trecută. 

”Cred că a fost cea mai hardcore noapte dintre toate. Eram complet neprotejați. Totul venea spre noi. Apa curgea pe păturile noastre”, a spus Carmen Grebenișan. 

”Nu te poți lupta cu natura. Nu aveam nimic altceva decât mantaua cu care ne acoperim din când în când și o pătură de fiecare și capul pe rucsac”, a completat Vica Blochina. 

 

Survivor România revine cu o nouă ediție astăzi, 18 ianuarie 2023, iar telespectatorii vor avea parte de momente neașteptate. Un concurent părăsește competiția direct de pe plajă.

Survivor România 2023, live video, ediția din 18 ianuarie 2023. Un concurent pleacă acasă direct de pe plajă

În ediția de marți, 17 ianuarie, au avut loc tensiuni în cadrul reality show-ului de la Pro TV.

După ce Războinicii au pierdut jocul de imunitate, Codruța Began, Andrei Neagru și Maria Lungu au fost nominalizați spre eliminare.

ADVERTISEMENT

Aceasta din urmă a fost pusă la zid de coechipierii ei, care i-au reproșat că s-a certat cu toată lumea și i-a jignit pe fiecare în parte.

Emisiunea revine miercuri seară cu un nou episod, în care Faimoșii și Războinicii vor disputa jocul pentru recompensă.

ADVERTISEMENT

“Aventura Survivor România continuă cu o bătălie pentru o recompensă extrem de necesară.

Care dintre triburi își va adjudeca această nouă victorie în bătălia recompenselor?”, anunță Daniel Pavel.

“Mai am un anunț de făcut pentru voi. Unul dintre voi va părăsi Survivor România, chiar de aici, de pe nisipul dominican de la joc. Pentru tine, Survivor se încheie acum și aici”, spune Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut cine este concurentul sau concurenta care va părăsi emisiunea în afara consiliului de eliminare.

Nu ar fi prima situație de acest fel de la Survivor. În ediția de luni, Daria Chiper a fost automat eliminată din competiție după ce a pierdut duelul cu Alexandra Ciomag, noua concurentă de la Războinici.

ADVERTISEMENT

Tot în ediția de luni, Sebastian Dobrincu a suferit un accident la doar câteva secunde după ce a intrat pe traseu.

Faimosul a căzut de la înălțime și s-a accidentat la picior, așa că a fost nevoie de intervenția medicului. Colegii de echipă s-au panicat și ei și au sărit în ajutorul lui Sebastian, care nu se mai putea deplasa în urma loviturii.

Astfel, sunt șanse ca tânărul să fie cel care părăsește competiția din motive medicale.

De asemenea, telespectatorii vor afla și cine va fi concurentul din echipa Războinicilor care va părăsi emisiunea, în urma voturilor publicului.

Survivor România se poate vedea live video de la 20:30, pe protv.ro sau pe voyo.ro, dar și pe micile ecrane.

Noi tensiuni la Faimoși și la Războinici

Tensiunile sunt atât în tribul Faimoșilor, cât și în cel al Războinicilor. Din promo-ul emisiunii este clar că există certuri în ambele echipe.

“Atunci sper să înțeleagă și Vica de ce nu joc cu restul.”, spune Maria Lungu.

Între timp, Jorge îi reproșează Vicăi Blochina că este pusă pe scandal. “Vicăi să nu-i ziceți nimic, că ea face scandal”, declară cântărețul în ediția de astăzi.

“Foarte slab, Kamara!”, îi spune Vica colegului ei, iar acesta ripostează: “Nu mai zi asta!”.

ADVERTISEMENT