Life

Eliminare neașteptată la Casa Iubirii. Un concurent a început să plângă: ”Nu-mi vine să cred”

Eliminare complet neașteptată la Casa Iubirii. S-a lăsat cu lacrimi, dar și cu momente extrem de dureroase la gala de duminică a emisiunii de la Kanal D.
14.11.2022 | 12:50
Eliminare neasteptata la Casa Iubirii Un concurent a inceput sa planga Numi vine sa cred
Radu a început să plângă după ultima eliminare de la Casa Iubirii. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emoții mari în Casa Iubirii de la Kanal D. O concurentă a fost eliminată, iar toți cei prezenți în platou au avut un șoc. Unul dintre băieți a început chiar să și plângă.

Radu a început să plângă la Casa Iubirii

În gala de duminică, 13 noiembrie, la Casa Iubirii, Kinga, Sorin și Cristian au fost nominalizați spre eliminare. Deși mulți s-ar fi așteptat ca unul dintre băieți să plece acasă, Andreea Mantea a anunțat că în realitate, Kinga părăsește competiția.

ADVERTISEMENT

Dintre toți concurenții de la Casa Iubirii, cel mai afectat a fost Radu. El era atașat de Kinga, motiv pentru care nu s-a mai putut abține și a început să plângă. Și nu este singurul eveniment de acest tip din cadrul emisiunii.

Tânărul a strâns-o în brațe pe colega sa, alături de care și-ar fi dorit mai mult decât o relație de prietenie, iar restul concurenților au fost și ei extrem de emoționați.

ADVERTISEMENT

”Mie nu-mi vine să cred. Eu sunt șocat”, a mărturisit Radu printre lacrimi.

Deși Kinga a vorbit de mai multe ori despre eliminare și au fost momente în care și-a dorit acest lucru, în final, tinerei i-a părut destul de rău.

Prima reacție a concurentei Kinga după eliminarea din Casa Iubirii

După eliminare, aceasta a dezvăluit că se aștepta să plece și că a simțit că acest pas se va apropia, însă nu știa că și atât de repede.

ADVERTISEMENT

I-a plăcut experiența de la Kanal D, nu regretă absolut nimic din ce a făcut și îi va fi destul de dificil acum, având în vedere că deja s-a atașat de o mare parte dintre colegii săi.

”Mă bucur pentru tot și sincer nu regret absolut nimic din ce am făcut. Asta sunt eu. Probabil, nu m-am arătat în totalitate, ca să mă descopere oamenii așa cum sunt. M-am atașat de fiecare în parte. (…)

ADVERTISEMENT

Experiența asta m-a făcut să devin o femeie puternică și pe urmă să am un bărbat puternic. Această experiență a fost ca să mă ajute pe mine să mă dezvolt și după să mă ajute să caut pe cineva”, a dezvăluit Kinga, după ce a fost eliminată din Casa Iubirii.

Amintim în urmă cu ceva timp, Andreea Mantea anunța că au început preselecțiile pentru Casa Iubirii. Toți cei interesați să facă parte din acest show nu trebuie decât să vină la casting, în marile orașe din țară.

ADVERTISEMENT