Life

Eliminare neașteptată la Chefi la Cuțite. Lui Sorin Bontea nu i-a venit să creadă că a pierdut un concurent

Eliminare neașteptată la Chefi la Cuțite. Chef Sorin Bontea a rămas fără cuvinte când a văzut că el este cel care pierde un concurent.
27.09.2023 | 07:46
Eliminare neasteptata la Chefi la Cutite Lui Sorin Bontea nu ia venit sa creada ca a pierdut un concurent
Eliminare neașteptată la Chefi la Cuțite. Foto Colaj Fanatik / Antena 1
ADVERTISEMENT

Eliminare neașteptată la Chefi la Cuțite. Sorin Bontea este cheful ghinionist care a avut prima plecare după primul duel din acest sezon!

Eliminare neașteptată la Chefi la Cuțite

A avut loc primul duel din acest sezon de la Chefi la cuțite. Iar seara a devenit una stresantă pentru chef Sorin Bontea, care s-a văzut pierzând un concurent.

ADVERTISEMENT

Ioan Frățilă este cel care a plecat acasă în urma probei, având preparatul cu cea mai slabă notă dată de jurați. Acesta a obținut șase puncte și a fost eliminat de la Chefi la cuțite!

Ioan Frățilă a fost dezamăgit de propria prestație și a recunoscut că nu se aștepta în niciun caz să fie primul concurent care să plece acasă.

ADVERTISEMENT

„Vai de mine. Ia uite ce am putut eu să fac. Nu, eu nu m-am gândit la așa ceva, că plec eu primul.

Am zis că poate mâine, poimâine, am zis că poate ajung până în semifinală. Pentru mine s-a terminat Chefi la cuțite. I-am dezamăgit, așa cred eu, că i-am dezamăgit”, a spus Ioan Frățilă. 

ADVERTISEMENT

Ce reacție a avut chef Sorin Bontea după plecare

Chef Sorin Bontea a fost și el supărat, având în vedere că a rămas în fața cu doi concurenți propuși spre eliminare.

Așa că nu avea cum să câștige bătălia, iar un concurent tot i-ar fi plecat acasă! Mihaela Bărbosu este cealaltă concurentă care a fost la un pas de a pleca.

ADVERTISEMENT

După eliminarea concurentului de la Chefi la cuțite, Sorin Bontea a avut un mesaj pentru restul echipei sale. Rămas în șase oameni de la proba viitoare, juratul a ținut să îi atenționeze.

„Primul duel pierdut, primul om plecat. Nu cred așa ceva. Să știți că neatenția se plătește. Cele mai slabe două farfurii au fost din echipa asta (…) Mi-a făcut mare plăcere să te am în echipă”, a fost reacția lui Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT