Life

O nouă eliminare la Chefi la Cuțite 2023. Cătălin Scărlătescu, gest uluitor în fața Ginei Pistol: „Mi s-au umezit ochii de durere”

Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent valoros pentru echipa sa de la Chefi la cuțite 2023. Cine a plecat acasă pe 12 iunie?
13.06.2023 | 00:16
O noua eliminare la Chefi la Cutite 2023 Catalin Scarlatescu gest uluitor in fata Ginei Pistol Mi sau umezit ochii de durere
Ce concurent a părăsit competiția Chefi la cuțite 2023. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu și-a stăpânit cu greu emoțiile la Chefi la cuțite 2023. Chiar dacă toate cele trei echipe au intrat la duel, bucătarul a pierdut un om prețios, iar acesta și-a stăpânit cu greu lacrimile.

Cine a plecat acasă în ediția de luni, 12 iunie, a emisiunii Chefi la cuțite 2023

Numai trei ediții îi despart pe concurenții de la Chefi la cuțite 2023 de semifinală, iar presiunea de umerii concurenților este din ce în ce mai mare. În ediția de luni, 12 iunie, a emisiunii, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au luptat în amulete.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă au scos la înaintare cele mai bune arme, toate cele trei echipe au ajuns la duel. Însă echipa roșie și echipa gri au avut un avantaj. Pentru că au fost la egalitate, chef Bontea și chef Dumitrescu au trimis la proba individuală doar jumătate dintre concurenți.

Cu toții au primit sarcina de a realiza preparate folosindu-se de ingredientele trase la roată, ceea ce le-a dat destul de multe bătăi de cap. Concurenții Chefi la cuțite 2023 au tot ce au avut mai bun pentru a rămâne în concurs, dar nu toți s-au salvat.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a făcut un gest emoționant

La final, după ce minute în șir adrenalina a pus stăpânire pe aspiranții la marele premiu, liniștea s-a așternut în platoul emisiunii. Membrii celor trei echipe au așteptat sfiiți să-și audă numele și să se întoarcă în bucătărie.

Gina Pistol, însă, avea să-i dea o veste tristă lui Cătălin Scărlătescu. Constantin Onuț a reușit să adune 15 puncte la proba individuală din ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite 2023. Paul Tudosescu și Nina Hariton au făcut 14 puncte fiecare.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Neamțu și George Popescu au adunat câte 12 puncte, iar Mihaela Zahariea 10. Astfel, concurenții lui Cătălin Scărlătescu au rămas în coada clasamentului. Ștefan Nistor a obținut 8 puncte, iar Amalia Mihart (Esa) a avut doar 6.

Cheful s-a temut că-i va pierde pe amândoi, astfel că i-a îmbrățișat strâns. „Credeți-mă că mi s-au umezit ochii de durere. Nu trebuia să plece astăzi oamenii mei”, a afirmat bucătarul.

ADVERTISEMENT

Eliminată a fost doar Esa, iar colegii ei și-au luat cu greu la revedere. Anica abia și-a stăpânit lacrimile. „Sper să nu-l fi dezamăgit nici măcar o secundă. Sper ca întreaga echipă neagră să intre în semifinală. Nu îmi doream să folosească amuleta astăzi pentru mine”, a spus Amalia Mihart după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite 2023, conform a1.ro. 

ADVERTISEMENT